Last news in Fakti

26 Април, 2017 13:07 1 775 0

Роби Уилямс с още един хит на френски (АУДИО)

  • роби уилямс-
  • нова песен-
  • френски език-
  • музикант-
  • ремикс-
  • френска версия

По-всичко личи, че британският изпълнител е залитнал по френското

Роби Уилямс с още един хит на френски (АУДИО) - 1
Снимка shutterstock

Британската поп звезда Роби Уилямс определено залита по френския език в последно време. Певецът записа версия на френски език на своя хит "Time On Earth".

43-годишният изпълнител е сред най-популярните изпълнители отвъд Ламанша, а френскоговорещите му фенове са милиони. Това е причината, тласнала певецът да включи парчето на френски език в луксозното издание на албума "The Heavy Entertainment Show".

Но усилията на Уилямс да зарадва френските си фенове не спират до тук. Звездата възнамерява да зачести и концертите си, като обмисля повече турнета на континента.

Но любовта му към Франция не се изчерпва с феновете, защото френската нотка присъства и в личния му живот. Неговата съпруга Айда Фийлд е живяла в Париж и говори свободно френски. Уилямс е твърдо решен да научи и 4-годишната си дъщеричка Тедида говори свободно езика на Молиер. За да успее, той ще я изпрати да учи във френско училище.

Роби Уилямс вече издаде едно парче на френски. Английското му заглавие е "Supreme", а френският му вариант е озаглавен "L'Amour Supreme" и е част от албума му "Party Like a Russian".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА