Last news in Fakti

4 Май, 2017 00:30, обновена 1 Юни, 2022 15:09 10 935 4

Най-чувствените точки на мъжа

  • ерогенна-
  • зона-
  • мъж-
  • тяло-
  • пенис-
  • тестис
Най-чувствените точки на мъжа - 1
Снимка: Shutterstock

Разпространена заблуда е, че мъжът има само една-единствена ерогенна зона. Но ето какви са фактите за най-чувствените места по мъжкото тяло:

Ерогенни зони по главата

Устните и езикът са много чувствителни и точно затова целувките са важна част от всяка една любовна игра. Същото се отнася и за ушните миди на представителите на силния пол. Дори косата може да бъде ерогенна зона - ще доставите огромно удоволствие на мъжа, ако нежно заровите пръсти в неговата коса.

Ерогенни зони по гърдите

Мъжките зърна на гърдите не са толкова чувствителни, както при жените. но ако ги погалите с език или длан, те ще се възбудят и втвърдят.

Ерогенни зони по гърба и задните части

Областта на подмишниците е силно чувствителна при мъжете и те много бързо се възбуждат. Можете да целувате, ближете или хапете своя партньор навсякъде по гърба. А към задните части на мъжа може да подходите смело с леко пошляване и пощипване.

Ерогенни зони по ръцете и краката

Тези ерогенни зони не са особено активни, но тяхното стимулиране не е за пропускане. Но областта зад коленете е доста чувствителна.

Интимните зони

Категоричен факт е, че тестисите и пенисът са най-чувствителните ерогенни зони. Нежният масаж на тази област ще предизвика бърза ерекция. Галенето на пениса е едно от най-приятните и активни начини за възбуждане на мъжа. Ласките по главичката на пениса трябва да са леки и нежни и със сигурност ще придизвикат страстни емоции у мъжа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъъм

    9 1 Отговор
    А мусаката ?
  • 2 Скромен

    3 1 Отговор
    Мене може ме ловиш на всичко що е 18+ годишно, 40% алкохол не по-малко от 700мл. и да е с бял хикс на син фон, задължително с бандерол!!!
  • 3 гощо

    2 2 Отговор
    Този път се излижо Венче!!!! Нищо общо с истината!!!
  • 4 Радо

    1 2 Отговор
    Топките не давам на никоя да ги бара- даже и на жената!!...имам фобия явно!