Last news in Fakti

3 Май, 2017 14:56 15 795 7

Танцьор брутално опипва певица в ефир (ВИДЕО)

  • танцьор-
  • ефир-
  • певица

Телевизионно шоу с лоша шега за Ема Мароне

Танцьор брутално опипва певица в ефир (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Италианско шоу стана обект на сериозни критики, след като организира груба шега за певицата Ема Мароне.

Мароне е една от известните певици в своята страна. По време на шоуто по Canale 5 тя изпълнява песен на живо.

До нея танцува танцьор. В един момент обаче той започва да я опипва и целува. Това разсейва певицата. Мароне изблъсква танцьора и призовава охраната да се намеси.

Веднага след това от шоуто й обясняват, че това е било шега. Шоуто обаче получи множество критики от зрителите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тони Тасев

    28 13 Отговор
    И той като Слави Трифонов - дразни известни личности с простотията си
  • 2 гост

    32 5 Отговор
    Не знам какво му е смешното на този сексуален тормоз. Това е правно наказуемо, а щом е умишлено, то и шоуто задължително трябва да го отнесе. Утре като я покани друго шоу и ще иска още повече да се позабавлява с нея. Хубава жена, дай да я опипваме в ефир. Простотия.
  • 3 Радо

    23 0 Отговор
    Само аз ли си мисля, че всичко в тия тъпите и просташки риалити шоОта е предварително режисирано, в смисъл, че няма нищо случайно...дай му на простия народ хляб и зрелища...това явно му стига!
  • 4 Георги Ангелов

    21 0 Отговор
    Абсолютно режисирано е. Факт. Няма нищо случайно в телевизиите. Ама народа прост и лековерен. Затова и има бум на такива риалита.
  • 5 javorrrrr

    3 8 Отговор
    Не мога да разбера какво се вживявате. Тъпата овца изобщо не може да "влезе" в шоуто - ми това е шоу - тя нали е на сцена. Какъв сексуален тормоз какви 5 лева. Просто не са я предупредили и тя глътва бастуна
  • 6 Скорпион29

    2 0 Отговор
    Ако и беше я налетяла жена нямаше да има проблем не е тайна че Италия е пълна с лесбийки и пе.....и ама щом е хетеро ПРОБЛЕМ смешници сбъркани от среден род.Мъжкия х...й не е правен за мъжки за....ци а за ПУ...и
  • 7 булгаром

    6 1 Отговор
    Напротив-тя трябва да бъде съдена за агресия и употреба на груба физическа сила.Има охрана и тя трябва да дочака нейната намеса,а не да се заема със саморазправа.Тя погазва грубо Европейските директиви за толерантност.Веднага трябва да бъде изгонена от ЕС и
    три години ефективна присъда в Перник.Всички видяхте как грубо блъсна горки човечец,който искаше да и направи нещо хубаво пък тя.......налита на бой.