Last news in Fakti

5 Юни, 2017 17:59 3 959 2

И дъщерите на супермоделите страдат

  • дъщеря-
  • супермодел-
  • ким бейсингър-
  • айрланд-
  • алек болдуин-
  • хубавица-
  • прилика

Дъщерята на Ким Бейсингър защити себе си и пищните си форми

И дъщерите на супермоделите страдат - 1
Снимки: Инстаграм

И какво като майка ти е била супермодел? И ти ли трябва да си като нея?

21-годишната дъщеря на Ким Бейсингър и Алек Болдуин става все по-женствена и вече е открила силната прилика с известната си майка, но за разлика от нея, младата хубавица не може да се похвали със супер слабо тяло.

Айрланд Болдуин отдавна е с руса коса и все по-ясно се вижда невероятната прилика с майка ѝ. Момичето има плътните устни и чувствения поглед на Ким. Същевременно Айрланд ярко се отличава. Тялото ѝ напълно се вписва в нормите за здравословно тегло, но не и в анорексичните стандарти, наложени от модната индустрия. Освен това цялата е нашарена от татуировки и обича да акцентира на онези части от тялото си, които изпъкват и могат да бъдат определени като "пищни".

И дъщерите на супермоделите страдат

Именно това е подразнило някои интернет потребителите, които засипаха дъщерята на известната семейна двойка с подигравки и обиди за теглото и за избора да нарисува кожата си.

Но младата Болдуин показа доблест и веднага намери начин да отговори на злите езици с публикация в Инстаграм:

"Това съм аз. Приемете го или напуснете. Няма да се срамувам за това, че съм бледа и не съм слаба като клечка. Няма да прекарвам часове във фотошоп, за да заличавам това, което съм. Няма да се убия, защото не съм приличала на някой друг. Няма да позволя да ми казват, че съм развалена стока, защото имам татуировки!"

"Повечето дни съм уверена в себе си, но днес обожавам всяка извивка по тялото си...", каза Айрланд — "Искам да съм възможно най-истинска за всички, които ме следват, защото, честно... Иначе какъв е смисълът от социалните мрежи, ако не показваш истинското си Аз?"

🎳

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on May 12, 2017 at 2:51pm PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    7 1 Отговор
    Не мога да разбера особено хубавите момичета, които се драскат !? Природата им дала, нежни кожи, сексапил, красота, а те се драскат безобразно и най-вече без мисъл, че като поодъртеят, ще са някакви гротески !? Всеки си избира сам за себе си, ама да се гавриш с природата, когат е била щедра към теб е доста нелепо !
  • 2 ДДД

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Иначе какъв е смисълът от социалните мрежи, ако не показваш истинското си Аз?"
    ами това е смисъла
    да не показваш истиското си аз
    там няма снимки като плащаш ток
    като връщаш заем
    като те .ере началника
    или купчината ти мръсни чинии
    всички са малииии:)