Last news in Fakti

11 Юни, 2017 20:51 12 474 5

Клиент опипа модел. Тя налетя на бой (ВИДЕО)

  • модел-
  • бой-
  • клиент

Моделът на суши се разгневила на посетителя

Клиент опипа модел. Тя налетя на бой (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

В китайския град Тайюан суши модел нападна посетител на ресторанта, защото я опипал, хранейки се от тялото ѝ, пише life.ru.

Момичето толкова побесняло, че започнало да крещи и хвърля храна по клиента, който от своя страна отрекъл обвиненията. Свадата им е заснета от друг посетител. На видеото се вижда как момичето лежи с телесен цвят бельо, а върху него е подредена китайската храна. За части от секундата то скача и започва да ругае един от мъжете, а в последствие и го атакува.

По-късно тръгна слух, че на двамата скандалджии е било платено, за да разиграят постановката, но от ресторанта категорично отрекоха такава информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Балканджи Тиквуня

    25 2 Отговор
    Ми следващия път да си поръча гореща шкембе-чорба с люто и да и гледа подскоците - като се прави на чиния да си знае мястото, че ако бях аз щях да я налазя с нож и вилица!
  • 2 хгцх

    26 0 Отговор
    тая какво се прави на ощипана
  • 3 Къртев

    26 0 Отговор
    Ами, ако някой иска да оближе "чинията" ? Човека е искал да види "плота" дали е топъл.
  • 4 Ники

    12 0 Отговор
    Да да седиш гола на масата за да си бучкат от теб и чак и претенции ще имаш
  • 5

    6 1 Отговор
    Марш на къра да копаеш.