Last news in Fakti

7 Юни, 2017 17:05 3 975 1

С "Не пипай там" се описват отношенията между мъжът и жената (ВИДЕО)

  • ивайло колев-
  • завръщане-
  • музикална сцена-
  • песен-
  • парче-
  • не пипай там

Ивайло Колев се завръща на музикалната сцена с този летен хит

С "Не пипай там" се описват отношенията между мъжът и жената (ВИДЕО) - 1

Талантливият изпълнител Ивайло Колев, който преди повече от 10 години грабна сърцата на публиката в един от първите в България музикални формати “Star Academy” се завръща на музикалната сцена с летния хит „Не пипай там“.

Идеята на проекта е да покаже материализирането на отношенията между мъжа и жената, както и загубата на наистина стойностните неща, които дават смисъл на живота ни. Във видеото на „Не пипай там“ е иронизиран начинът, по който младите момичета падат лесно в капана на собствените си мечти за постигане на бърз материален просперитет в живота. Всяка една от сцените е пресъздадена забавно и с много самоирония и сарказъм.

С "Не пипай там" се описват отношенията между мъжът и жената (ВИДЕО)

„Не пипай там“ е по текст на Еванджелин, музика на Daniel Betancourt и аранжимент на Светлин Къслев, а режисьор на видеото е Радостин Събев — Шошо. За страхотните визии на Ивайло Колев и красивите момичета в лентата се погрижиха стилистът Стоян Апостолов — Стоянски, гримьорът Джулия Ангелова и коафьорът Мария Филоненко.

С "Не пипай там" се описват отношенията между мъжът и жената (ВИДЕО)

С това парче Ивайло Колев прави своеобразен рестарт на своята активна кариера в България, като съвсем скоро изпълнителят ще зарадва публиката и с още нови песни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Егати трагедията.