Last news in Fakti

17 Юни, 2017 07:00 2 931 0

Вашият хороскоп за днес, 17.06.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • лъв-
  • дева

Овен

Денят ви ще премине спокойно, в уютна домашна атмосфера. Ще се чувствате обичани и желани. Откажете се от някои вредни навици, за да нямате здравословни проблеми. Вечерта прекарайте в компанията на любими хора.

Телец

Денят ще е успешен за вас. Ще се радвате на специално внимание от страна на интимната половинка. Отделете част от времето си за спорт или релаксиращи процедури.

Близнаци

Вашето финансово положение ще се подобри неочаквано в резултат на вашия усърден труд в последно време. Срещнете се с нови хора и проследете развитието на бизнеса си. Опитайте се да концентрирате идеите си.

Рак

Днес ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Не се претоварвайте и обърнете внимание на стари болежки. Излезте сред природата.

Лъв

Денят ви ще премине в разговори с приятели или в четене на интересни книги. Интелектуалната претовареност може да има позитивни, но и негативни ефекти върху вашето здраве. Не позволявайте на книга или филм да създаде във вас чувство на безпокойство и прекалено вълнение.

Дева

Денят ви ще бъде динамичен и натоварен. Много ангажименти от битов характер ще трябва да свършите днес. Поискайте помощ от вашите близки, за да ви остане време и за почивка. В интимен план – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора си.

Везни

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Ще получите добри новини за решен финансов проблем.

Скорпион

Добра новина ще промени значително вашето ежедневие и това ще е доста вълнуващо за вас. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Стрелец

Успешен и динамичен ден. Възползвайте се от добрите новини, за да повишите доходите си, особено ако става въпрос да започнете свой бизнес. Среща със стар приятел ще ви зареди с положителна енергия и ще върне хубавите спомени от миналото.

Козирог

Денят е подходящ да дадете воля на артистичните си възможности. Разговорите с околните ще променят мнението ви за настоящата ситуация. Ако ви поискат помощ не се отзовавайте веднага, а преценете възможностите си.

Водолей

Не се преуморявайте през този ден, за да нямате здравословни проблеми. Отделете повече време за отдих и забавление. Не отказвайте покана за среща с приятели. Имате нужда да промените начина си на живот.

Риби

Останете позитивни и весели и през този ден. Периодът е добър за вас, за да вземете нещата в свои ръцете. Свържете се с други хора и вземете участие в групови проекти, където да изразите вашата креативност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА