18 Юни, 2017 07:00 6 136 0

Вашият хороскоп за днес, 18.06.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • везни-
  • скорпион

Овен

Разходки и спорт през този ден ще се отразят изключително полезно на здравето ви. Сега е моментът да излезете от вкъщи и да се отправите на пътуване сред природата. Ще ви подейства тонизиращо.

Телец

Отдайте се на удоволствията, които така дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете как точно става това, затова действайте.

Близнаци

Потърсете контакти с приятелите си през този ден. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си и да се заредите с енергия за предстоящата работна седмица. Отделете специално време за интимната си половинка.

Рак

Имате нужда от рационално разпределение на времето си. Сега имате възможност да си починете и затова трябва да се стремите да използвате всяка една минута, за да сте свежи за следващата седмица.

Лъв

Изпълнени сте с вълнение и радост. Имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна.

Дева

По-добре за вас ще бъде, ако през този ден не пренебрегвате любимия си човек. Нужно ви е усамотение заедно и точно сега е времето, в което да се възползвате и да направите някаква романтична изненада.

Везни

Днес си отделете време за разходки. Прекалено застоялият начин на живот няма да ви донесе позитиви. Движението е освен здраве и радост. Не допускайте ваши близки да се бъркат в отношенията ви с интимната ви половинка.

Скорпион

Днес сте заслужили да се отдадете на отдих. Постарайте се да отхвърлите набързо домакинските и битови задължения и след това се насладете на блажена почивка с приятели и близки.

Стрелец

Днес не допускайте да се превръщате в изкупителна жертва на интриганти. Голяма част от представителите на зодиака ще предприемат пътешествие, за да се отдадат на заслужена почивка.

Козирог

Днес не се претоварвайте със задачи от битов характер. Потърсите помощта на вашите близки, за да ви остане време и за по-приятни занимания. Не давайте пари назаем. Дайте втори шанс на интимната си половинка.

Водолей

Днес е най-добре да си останете вкъщи и отделите повече време за почивка, за да се заредите с енергия за предстоящата работна седмица. Разговори и повече внимание ще подобрят отношенията ви с интимната половинка.

Риби

Днес се отдайте на заслужена почивка и посветете времето си на любими занимания и кулинарни глезотийки. Обърнете внимание на вашите близки, те имат нужда от вашето внимание и присъствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА