Last news in Fakti

24 Юни, 2017 02:45 2 962 0

Американка си направи пластична операция, за да прилича на Мелания Тръмп

  • тексас-
  • мелания-
  • мелания тръмп-
  • пластична-
  • операция

Клаудиа Сиера от Хюстън иска да е двойничка на идола си

Американка си направи пластична операция, за да прилича на Мелания Тръмп - 1
Снимка: БТА/АР

Американка от щата Тексас иска да се почувства като първата дама на САЩ. За да постигне това, жителката на Хюстън Клаудиа Сиера е претърпяла пластична операция, за да прилича досущ като Мелания Тръмп, пише местното издание "Хюстън Хроникъл".

Преди няколко дни тя се е подложила на серия от хирургични процедури - интервенции в коремната област, липосукция, инжекционно лечение и други.

"Мелания олицетворява власт и сила, тя е нашата първа дама и се стремя да вляза в кожата ѝ, превръщайки се в по-добра моя версия. Искам да покажа това на външния свят", категорична е Сиера.

Пластичният ѝ хирург доктор Франклин Роуз пък разпространи видео, заснето преди процедурите, на което обяснява как ще я накара да стане "двойник" на Мелания Тръмп.

Ето как изглежда и след операцията:

Американка си направи пластична операция, за да прилича на Мелания Тръмп


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА