Last news in Fakti

24 Юни, 2017 14:57 1 952 0

Сурогатна майка ще износи детето на Кардашиян

  • кардашиян-
  • сурогатна майка-
  • дете-
  • уест
Сурогатна майка ще износи детето на Кардашиян - 1
Снимка: БТА/АР

Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест не са се отказали да имат трето дете. Още след първото раждане – на дъщеря им Норт Уест, лекарите предупредиха, че следващата бременност е опасна.
Звездната двойка обаче се сдоби и със син – Сейнт.

Лекарите ги посъветваха да не правят опити за трето, тъй като една нова бременност може да бъде животозастрашаваща както за майката, така и за бебето.

Трето ще има, след като Ким и Кание са сключили сделка със сурогатна майка за колосалните 113 000 долара.

Според TMZ, родителите вече са платили депозита, възлизащ на 68 000 долара, като остатъкът от сумата ще бъде изплащан на жената в следващите 10 месеца. Ако тя роди здрави близнаци, ще се облажи с допълнителни 5 бона.

Според клаузите в договора между звездната двойка и сурогатната майка, тя ще бъде лишена от всякаква сексуална дейност преди раждането, както и три седмици след ембрионалното имплантиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА