5 Юли, 2017 19:50 5 388 3

Ето защо щастливите двойки не публикуват нищо в социалните мрежи

  • причини-
  • двойка-
  • двойки-
  • връзка-
  • взаимоотношения-
  • любов-
  • семейство-
  • социални мрежи
Ето защо щастливите двойки не публикуват нищо в социалните мрежи - 1

Живеем в странно време, в което за някои хора статус в интернет може да е по-значителен от това, което се случва в реалността. Ние съдим за живота на някой според снимките, които публикува във Фейсбук и нещата, които пише за себе си. И много често грешим в преценката си.

Ние открихме удивителните причини, поради които щастливите двойки не публикуват целите си животи онлайн и си знаехме, че трябва да го споделим с вас.

Когато хората са щастливи във връзката си, те живеят тук и сега.
Ако всичко върви добре в живота и връзката на човек, те просто не виждат смисъл да хабят времето си в писане на статуси, които да показват колко са щастливи. Не че не си правят снимки или не си проверяват Фейсбука, но техните животи вече ги правят достатъчно щастливи и нямат нужда от излишно разсейване.

Никоя двойка, която излага на показ проблемите си в онлайн пространството, няма да спечели нещо от това.

Да разказжеш на всички в социалните мрежи за проблемите си е най-неефективният метод за решаването им. Само ще направи нещата по-лоши във връзката ви.

Истинското щастие идва от това да си в щастлива връзка с някой, който обичаш

Няма да спечелите нищо от това да публикувате доказателства за това колко сте щастливи във Фейсбук. Радостта трябва да се намира в присъствието на другия, не в публикуването за това. За хората, които го осъзнават, постоянното публикуване в социалните мрежи не означава нищо.

Никой не е длъжен да доказва нищо на останалите

Хората, които са в наистина щастлива връзка не се интересуват от това да се използват един друг, за да доказват колко са щастливи на другите. Те са заедно, защото искат да бъдат и не им пука дали на профила им ще пише „Обвързан/а с...“ или не.

И най-важното...

Учени са открили, че тези, които не ползват социални медии са много по-щастливи от онези, които го правят, защото постоянно сравняват себе си със свои колеги и приятели – и всички те сякаш изглеждат по-щастливи от тях. Ние много често забравяме, че всичко, което има значение е реалността, взаимоотношенията ни, опита и чувствата, а не безкрайното търсене на популярност онлайн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vulpes

    5 0 Отговор
    Аз отдаааавнаа нямам фейсбук и всякакви други глупости. Вашия сайт ми е достатъчен. Който иска да ме намери....има телефони,да звънне,или да ми пише тука :)))
  • 2 гощо

    3 0 Отговор
    Изобщо не ме интересува кой какво и защо нито мисля че някой говълнува аз какво и как! По тази причина и нямам фейсбук,така и неразбрах какво трябва да правя там?!?!
  • 3 шутколизач

    2 0 Отговор
    И аз вече нямам тази пикня фейсбоклук