Last news in Fakti

12 Юли, 2017 18:49 1 622 1

Каска с кормило? Що за измишльотина? (ВИДЕО)

  • каска-
  • кормило-
  • компания-
  • сащ-
  • ню йорк

Наистина ли сте готови на всичко за детето си?

Каска с кормило? Що за измишльотина? (ВИДЕО) - 1

Казват, че един родител би направил всичко за своето дете. И са прави. Поне до известна степен.

Да се облечеш като дядо Коледа или Снежанка по празниците или да отидеш на кино, за да гледаш най-новата нашумяла анимация в салон претъпкан с пищящи и ревящи деца е едно, но продуктът на една нюйоркска компания прекрачва границата на допустимите компромиси.

Това изобретение ще накара много родители да преосмислят значението на думата "всичко".

Каска с кормило, с помощта на което децата лесно ще могат да "управляват" родителите си, когато бъдат качени върху раменете ми, за да станат ездачи на автоматично придобилите статута на "кончета" майки и татковци.

Това "нещо" е наречено Piggyback Driver и представлява каска с дръжки, тромба, бутон за ускорение и мигащи диодни светлинки.

Когато малчуганът иска да се завие в дадена посока, той завърта дръжките, което движение подава сигнал към "коня" да изпълни командата.

Каската е снабдена с вибрационна система, която подсказва какво се иска от нещастния родител.

Производителите се надяват в скоро време да съберат нужните инвестиции и да пуснат разработката си на пазара, но ако сте достатъчно умен и пресметлив родител или бъдещ родител, но целта им няма да бъде постигната в обозримото бъдеще.

Вижте как работи невероятната джаджа:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Не мисля, че е измишльотина, а много прагматично нещо. Най удобната поза за носене на дете е на раменете, защото центровете на тежеста на детето и възрастния са на почти една и съща вертикала. От друга страна, ако детето е по-малко, единственото място за захващане са ушите на възрастния, иначе може да падне. След 20мин. стискане на ушите става доста неприятно. Бих спестил джаджите с вибрациите, но каска с дръжка е умно. Плюс това детето не ръкомаха, което освен, че го прави по трудно за носене, увеличава риска от падане.