27 Юли, 2017 07:00 4 547 0

Вашият хороскоп за днес, 27.07.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • козирог-
  • водолей-
  • риби

Овен

Днес направете усилия да постигнете вътрешно равновесие и да се съсредоточите върху най-същественото. Предизвикателствата няма да ви стреснат. Ще сте преизпълнени с енергия и накрая на работния ден ще сте доволни от резултатите.

Телец

Днес ще имате силата и куража да се захванете с всичко, което пожелаете, и да го осъществите докрай. Не взимайте прибързани решения, когато не сте запознати подробно с обстановката. Здравето ви ще е отлично.

Близнаци

Направете всичко възможно да опазите ценните си документи, застраховайте имуществото си и си пазете портфейла. Денят е подходящ да завършете или подредете поизостаналите задачи.

Рак

Днес околните няма да ви подкрепят в твърде амбициозните ви планове и начинания. Ще сполучите само ако влиятелен приятел ви окаже финансова помощ и морална подкрепа. Не се доверявайте на всеки.

Лъв

Днес ще имате успех в любовта. Ще бъдете като магнит за радостните и самоуверени хора, с които ще откриете сходства в житейските цели и еротичните предпочитания. На работното място всичко ще е спокойно.

Дева

Днес някои от вас ще решат, че не си струва да продължават отношенията със сегашния си партньор. Преразгледайте приоритетите си, за да не съжалявате впоследствие. Не правете излишни разходи.

Везни

Днес ще се запознаете с интересни хора, с които си заслужава да се сприятелите. Те ще ви дадат подкрепата, за която винаги сте мечтали. На работното място ви очакват интересни, нови проекти. Късметът е на ваша страна!

Скорпион

Днес пред вас ще се разкрият нови професионални перспективи. Ако временно сте безработни, щастието скоро ще ви се усмихне. Бъдете позитивни и нещата ще се наредят от само себе си.

Стрелец

Денят ще бъде успешен за вас. Ще подпишете важни договори, ще установите нови контакти, ще се споразумеете с шефа си, който невинаги ви е подкрепял. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Козирог

Днес ако очаквате, че ще имате някакви финансови проблеми, ще бъдете приятно изненадани. Ще се справите по-добре, отколкото сте предполагали. Важното е да мислите позитивно.

Водолей

Днес ще постигнете вътрешно равновесие и да посветите душевните си сили на най-значимите цели. Макар да имате желание да гледате на света през розови очила, все пак ще успеете да отделите важното от маловажното.

Риби

Днес любовта ви ще изживее същински ренесанс – с партньора или партньорката си ще се разбирате без думи и взаимно ще изпълнявате най-съкровените си желания. На работното място ще трябва да вложите всичките си сили и енергия, за да постигнете желаните резултати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА