18 Август, 2017 10:39 2 966 7

Фирма дава 28 000 паунда заплата за интересна работа

  • работа-
  • заплата-
  • секс играчки

Позицията е подходяща само за жени

Фирма дава 28 000 паунда заплата за интересна работа - 1
Снимка: Shutterstock

Производителят на секс играчки LoveWoo предлага работа за длъжността "Отговорник рецензии на продукцията си". Позицията е подходяща само за жени. Кандидатката, която бъде одобрена, ще трябва да изпробва стоките на фирмата върху себе си, съобщава HuffPost.

Работното време също е много интересно - три дни в офиса и два дни от вкъщи. От компанията, която се намира в Лондон, уточняват, че търсят жена с чувство за хумор и отлични комуникационни умения.

А заплатата ще е 28 000 паунда. За да изпратите своето CV, е необходимо да изпълните тестова задача – писмено или видео представяне на секс играчка на компанията.

Успешната кандидатка не само ще може да пробва всичките продукти на LoveWoo (от бельо до секс-играчки), но и ще получи отстъпка при записването си във фитнес и добра медицинска застраховка.

Също така тя ще може да ползва социалните медии, за да споделя своите впечатления, да отговаря на въпроси на клиенти и да пише материали за сайта.

Кандидатурите се очакват до 15 септември 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    19 0 Отговор
    Вениии ,кандидатствай.Имаш всички данни.
  • 2 Грую

    4 4 Отговор
    Аз пък не виждам нищо интересно в подобна работа ако примерно трябва да изпробваш един метър мъжки атрибут от няколко цола. Определено няма да кандидатствам за подобна длъжност, независимо колко са парите!
  • 3 гостенче

    9 2 Отговор
    Тоест... 28 000 : 12м. - 40% = 1400/мес., които са крайно недостатъчни за водене на нормален живот в Лондон. Имайки предвид, че ако дамата живее сама наема ще и е около 4-500/мес. МИНИМУМ!!!...... ми се струва че ще трябва да смуче вибраторите вместо храна в някакъв момент......

    Коментиран от #4

  • 4 Пазарен Либерализатор

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "гостенче":

    Къде пише, че това е годишна база?

    Коментиран от #6

  • 5 323

    7 0 Отговор
    има си пътници за всеки влак, к'во толкова, все някой и това ще прави :)
  • 6 Муха

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пазарен Либерализатор":

    Не бе, на седмична е! 😂
  • 7 AMG

    3 0 Отговор
    Жена ми си търси работа.Пускам Cv