Last news in Fakti

10 Септември, 2017 07:00 4 409 0

Вашият хороскоп за днес, 10.09.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • лъв-
  • дева

Овен

Днес ще имате рядката способност да се справяте с всяка една ситуация, но все пак не се нагърбвайте с прекалено много обещания, защото няма как да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Телец

Днес е добре да отделите време за себе си. Поглезете се малко и се запитайте какво точно искате, а след това просто го направете. Не се доверявайте прекалено много на хора, които не познавате добре.

Близнаци

През този ден вероятно ще ви се иска да се откъснете от останалите и да потърсите малко усамотение за себе си. Това активизира спомените ви и отприщва положителни емоции, за да потърсите близостта на определен човек.

Рак

Днес ще се почувствате оптимистично настроени, защото сте се запътили към осъществяването на една ваша идея. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите начин да се освободите от някои отговорности.

Лъв

Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова, каквото е. Направете промяна на домашната обстановка. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол.

Дева

Личните ви проблеми, които са от доста време, ще ви изнервят. Вие носите известна вина за това, сами с поведението си напрягате обстановката. Не сте от хората на празните приказки, но днес ще се наложи да потърпите. Бъдете дипломатични.

Везни

Очаквайте развитие в социален план днес. Ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Отделете специално време на вашите деца - те имат нужда от разговори с вас. Отлично здраве.

Скорпион

Днес отделете повече внимание на вашите близки. Подходящ момент за започване на ремонт и промяна на домашната обстановка. Внимателно разпределяйте наличните си средства, за да не изпитате финансови затруднения.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение. Отлично здраве.

Козирог

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете в губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки.

Водолей

Добро настроение и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Освободете се, доколкото ви е възможно, от чуждите грижи. Посветете вечерта си на любим човек.

Риби

Днес ще имате интересни разговори за сериозно бъдеще в живота. Възможни са и разговори, свързани с брак. Не се изолирайте от близките си, бъдете с лице към тях. Не допускайте да ви се бъркат в интимните отношения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА