Last news in Fakti

19 Септември, 2017 16:42 1 405 0

Гладен крокодил опита да закуси с камера (ВИДЕО)

  • крокодил-
  • соленоводен крокодил-
  • влечуго-
  • камера-
  • захапе-
  • австралия

Соленоводният крокодил е най-едрото съвременно влечуго в света

Гладен крокодил опита да закуси с камера (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Любител на дивата природа за малко да се сбогува с новата си камера, а може би и с някоя част от тялото си, когато гладен крокодил скочи с отворена паст към него.

Австралиецът искал да изпробва новата си придобивка, когато огромното влечуго се хвърлило срещу него.

Видеоклипът, публикуван в YouTube от Wildman Adventures, съдържа кадри, заснети на нормална и на бавна скорост, на които се вижда как крокодилът многократно се опитва да захапе камерата.


"Мислех да изпробвам новата си камера като заснема най-голямото живо влечуго на земята — соленоводния крокодил", пише мъжът. "Мина доста добре!"

Въпреки, че от кадрите не става много ясно къде точно се намира човекът, той споделя, че той по никакъв начин и за миг не е бил в опасност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА