Last news in Fakti

28 Септември, 2017 15:40 1 971 4

Романтичното любовно обяснение на Катрин Зита Джоунс (СНИМКА)

  • катрин зита джоунс-
  • майкъл дъглас-
  • рожден ден-
  • семейство-
  • романтика-
  • снимка-
  • първа среща-
  • любов-
  • рожден ден

Актрисата и съпругът ѝ Майкъл Дъглас са родени на една и съща дата

Катрин Зита-Джоунс сподели стара снимка, направена на една от първите ѝ срещи с нейната половинка в живота – Майкъл Дъглас. Повод за милата и романтична ретроспекция бе рожденият ден на актьора – 25 септември – същата дата, на която 25 години по-късно се ражда и самата Катрин, пише сп. Hello!

Да, точно така. Двамата са родени на една и съща дата, което би могло да се приеме като щастлива случайност, която свежда до нула, опасността единият от двамата да забрави за важната дата.

Актрисата реши да поздрави своя съпруг за 73-тата му годишнина с публичен жест на внимание, споделяйки в Instagram кадър, заснет по време на една от първите им романтични срещи.

"Ти ме нокаутира още в първи рунд! Честит рожден ден скъпи.", продължава текстът към снимката.

One of our early dates, a boxing fight in Vegas! You got me at round one. Happy Birthday darling.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Sep 25, 2017 at 4:12am PDT

За първи път двамата се срещнали на филмовия фестивал в Довил през август 1998 г., след като били представени един на друг от Дани Де Вито. Малко повече от година след тази първа среща, двамата се сгодиха навръх Нова година през 1999 г. Сватбата също дойде около година по-късно – ноември 2000 г. Двамата се венчаха в хотел "Плаза" в Ню Йорк.

През 2013 г. обаче решиха да си дадат "почивка", но това се оказа трудно и много емоционално предизвикателство, тъй като именно по онова време Майкъл Дъглас беше диагностициран с рак, а Катрин Зита-Джоунс влезе по свое желание в рехабилитационен център, където се подложи на лечение за своето биполярно разстройство.

Въпреки проблемите обаче, двамата успяха да запазят връзката си, доказвайки на себе си и на света, че любовта им е силна и непоклатима и може да устои на всяка трудност и всяко препятствие, което се изпречи на пътя им.

Двойката има две деца – 17-годишен син на име Дилън Майкъл Дъглас и 14-годишна дъщеря на име Карис Зита Дъглас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петко

    12 0 Отговор
    Живи и здрави да са !
  • 2 Кинаджия

    9 0 Отговор
    Нека Бог винаги да бъде с това щастливо семейство актьори !
  • 3 Гост

    4 4 Отговор
    Ама тая хубавица за тоя дрът пръч ли е женена. Тоя не става. Сигурно някой млад жребец и гаси редовно страстите. Като я гледам ква е . Секс излъчва всяка една част от тялото и.
  • 4 Ulavia

    1 9 Отговор
    Трябва да сложи джуки и големи бомби и ще е по арна.