Last news in Fakti

18 Октомври, 2017 00:30 2 455 4

Ориенталските танци стимулират либидото

  • ориенталски танци-
  • секс-
  • либидо-
  • спорт-
  • добра форма

Подгответе се за секс маратон с ориенталски танци

Ориенталските танци съществуват още от древен Египет, където са открити рисунки на танцьорки в аналогични пози на днешните ориенталски танци. Този начин на танцуване през вековете и годините се практикува в Средния Изток, Средиземноморието и Африка.

Смятало се е, че танцуването по този начин подготвя женското тяло за раждане на деца. Модерните ориенталски танци все повече се практикуват като начин за поддържане на добра форма.

Ориенталските танци са създадени специално за женското тяло, приспособени са към него, движенията се изпълняват от бедрата, гръдния кош и коремните мускули. Те извайват най-женствените форми и развиват гъвкавостта.

Безценен е и ефектът, който имат върху женското либидо, което значително се увеличава, когато жената се научи да контролира собственото си тяло. Благодарение на екзотичните движения жените започват да усещат собствената си привлекателност и събуждат сексуалната си енергия. И освен това, научавайки се да премества талията и бедрата лесно и грациозно, всяка жена може да съблазни партньора си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайТози

    5 13 Отговор
    Тацувай Вени,страхотна си миличка.
  • 2 Ьььььь

    7 1 Отговор
    Преди време попаднах в Берлин във нергеле-бар със ориенталски танци. Сапарета за 4-5 човека с ниска масичка и много възглавнички за лежане,като цялото беше покрито с балдахин-направо като по филмите. Е две каки танцуваха в нашето сапаре и ни се сцепиха партенките...абе супер...Направо бях като в приказките-а може нещо да е имало и в тютюна на наргелето..Ама после на вторият етаж пющих като отпускар-граничар😅😅😅 и 2 часа не ми стигнаха...Та има нещо тайнствено в тези танци-сигура. Ще записвам булката на такива танци..😨😨😨😨😨😨😨😨😨
  • 3 Ядеитн

    2 1 Отговор
    Абе благо си е човек да гледа кючеци, даже да е на годинки. Ама и кадъната да е огин! Кви кючеци съм гледал Истамбул, кеф, машалла!
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Танците като цяло са отпускащи за тялото. Без значение дали е кючек или хоро.