Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 20:00 3 183 7

10 тайни страхове, които мъжете имат

  • мъж-
  • страх-
  • жена-
  • връзка-
  • брак-
  • семейство-
  • отношения-
  • любов-
  • обич
10 тайни страхове, които мъжете имат - 1

Възможно ли е мъжете да имат тайни страхове? Та те изглеждат толкова силни и решителни! Няма начин! Това е един от поредните стереотипи. Ние сме срещу стереотипите и затова ще ви споделим следните 10 неща, които тревожат мъжете.

1. Как изглежда тялото им
Някои мъже се страхуват ужасно от това някой да спомене биреното им коремче. Иначе защо биха прекарвали толкова много време във фитнеса?

2. Пари
Това е много болна тема за мъжете и жените. Но на мъжа се гледа като на глава на семейството; онзи, който носи хляба вкъщи. Те се тревожат, защото знаят колко важни са парите за отглеждането на деца и издържането на семейството.

3. Височината
Щом се заговори за идеалния мъж, жените почти винаги започват с „Трябва да е висок...“ Жените се вълнуват много от височината на мъжете, а това притеснява онези господа, които не се славят със завиден ръст.

4. Другите мъже могат да бъдат заплаха
Ревността при мъжете не е така очевидна като при жените, но също толкова наранява увереността им. Когато разказвате на своя любим за забавен колега на работа, той може и да не го покаже, но ревнува. Затова бъдете честна и му дайте да разбере, че е единственият за вас.

5. Малък опит във връзките
Образът на мачото е най-големият кошмар на мъжете, защото ги кара да лъжат за предишния си опит с жените. Всъщност те се страхуват да не направят нещо нередно, точно колкото жените. Подкрепата и честността във връзката ще ви помогнат да бъдете по-уверени.

6. Косата
Космите по тялото и главата ще си останат проблем за мъжете. Когато имат малко косми по тялото мъжете се чудят дали изглеждат достатъчно мъжествени. А когато имат много – дали не е прекалено. А да си плешив е най-ужасното.

7. Диетата
„На диета съм.“ Мъжете често чуват това от жените. Но ако мъжът спомене диета, звучи просто странно. Но мъжете също се интересуват от телата си и каква храна ядат. Всеки иска да е здрав и във форма. Мъжете не са изключение от това.

8. Връзката с гаджето/съпругата.
Колко много статии са изписани в женските списание за връзките и партньорите? Когато мъжете говорят на тази тема, би изглеждало странно. Да, мъжете са „брутални“, затова не трябват да се тревожат за връзката си, нали? Но те се тревожат и се притесняват за това как да задържат жената до себе си и да я правят щастлива.

9. Колко партньори е имала любимата жена преди него?
Ако тя е имала повече партньори от него, мъжът ще си мисли, че трябва да се състезава с тях. Опитът също е нещо, което би го разтревожил. Най-важното нещо е да обясните на мъжа до себе си, че миналото си е минало и не трябва да се тревожи за него.

10. Изразяване на чувствата
„Не плачи! Ти си мъж!“ Това чуват мъжете още от детство. Техните родители са искали да ги направят силни и смели, за да могат да защитават бъдещото си семейство, но има еди проблем... Те се страхуват, че ще изглеждат слаби, ако изразят емоциите си. Въобще не е задължително за мъжете да се крият. Емоциите са си емоции и е по-добре да бъдат изразени, а не задържани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 1 Отговор
    Моя страх единствено е да не спре да става оня неуморния.

    Коментиран от #3

  • 2 Радо

    7 1 Отговор
    А моя страх е, че все 2 санта не им достига!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Има хап, бели братко. :)
  • 4 Asd

    0 1 Отговор
    9'ти клас голямото междучасие...
  • 5 Къртев

    5 0 Отговор
    Мен, пък ме е страх от мечки.
  • 6 гощо

    1 2 Отговор
    Аз пА съм висок,убав с голем к.р и коса още имам! Пием по 10бири всеки ден ма корема е умерен за сега! Та страховете са ми,че не мооо минем всички убави каки по тааа земя,мЪ не пречи да пробвам ахахахахаах.....!!!

    Коментиран от #7

  • 7 С любов за гощо

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "гощо":

    Въйййй...иди ми да та изпапкам ...
    По описание