3 Ноември, 2017 20:00 5 731 2

11 лъжи, които жените използват най-често

  • лъжа-
  • истина-
  • жени-
  • мъже-
  • връзки-
  • отношения-
  • двойка

За какво най-често лъжат представителките на нежния пол

11 лъжи, които жените използват най-често - 1

Жените са считани за толкова добри в лъжите, че на много хора им е трудно дори да засичат, когато ги лъжат. Ето и някои доста често срещани лъжи, които момичетата изричат, с които трябва да сте запознати.

1. Добре съм
Жените предпочитат да крият емоционалното си състояние, защото мислят, че това, през което преминават ще повлияе на начина, по който мъжете гледат на тях.

2. Не ми пука за бившата ти
Когато стане въпрос за бившата, вашата приятелка може да си мисли, че все още говорите с нея, а това може да я накара да започне да се рови в профила ѝ в социалните мрежи.

3. Няма да се ядосам
Ако криете нещо по женската си половинка и тя заподозре, ще започне да ви пита за него отново, и отново, и отново... Веднъж, когато научи истината, това обещание става безсмислено и се забравя.

4. Няма да ревнувам
Ревността е една от онези човешки черти, която не може да бъде унищожена или намалена. Тя просто съществува. Ако момичето ви ви каже, че не ревнува, не бъдете толкова сигурни в това.

5. Никога не съм правила това
Когато стане въпрос за нежни ласки, момичетата се опитват да изглеждат колкото се може по-невинни. Те се опитват да скрият предходния си сексуален опит от гаджето. Не казваме, че всички момичета са еднакви, но когато стане въпрос за невинност, повечето момичета лъжат.

6. Ще бъда готова след 5 минути
Да очаквате момичетата да бъдат готови за същото време като момчетата е като да очаквате слон да снесе яйце.

7. Имам ти доверие
Не е нужно проучване, за да се докаже, че повече от половината момичета на планетата имат проблеми с доверието. Дори и да ви се доверява сега, това не означава, че ще продължи вечно.

8. Не, не съм гладна
Причината, стояща зад тази лъжа е общественото мнение, че жените трябва да ядат по-малко от мъжете. Това напрежение кара жената да отказва храна, дори и да е ужасно гладна.

9. Денят на влюбените не е чак толкова важен
Дори и да каже такова нещо, дълбоко в себе си иска да ѝ купите подарък, да планирате среща и да изненадате романтично.

10. Излез с момчетата, няма проблем
Дори и да ви позволи да излезете, се уверете, че наистина е съгласна и ѝ се обадете навреме или ѝ изпратете съобщение. Иначе последствията могат да бъдат унищожителни.

11. Не знам. Прави, каквото си искаш
Не се хващайте на това. Това не е позволение, а скрито предупреждение. Тя всъщност ви предупреждава, че скоро няма да ѝ пука какво правите. Така че, изберете мъдро дали ще правите това, което искате или ще направите компромис и ще изберете нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    11 2 Отговор
    Да ми пуска редовно пък нека си лъже
  • 2 гощо

    1 0 Отговор
    Номер 5 ми хареса!!! Абсолютно е така!!!