Last news in Fakti

5 Ноември, 2017 00:30 19 171 10

5 трика за секс на екс

  • секс-
  • екс-
  • трик-
  • бърз-
  • фантазия-
  • секс играчка-
  • животински секс

Когато няма време и не можете да чакате, а трябва трябва да вдигнете от 0 до 200 за 5 минути

5 трика за секс на екс - 1
Снимка: Shutterstock

Животът в днешно време е забързан и динамичен, изпълнен с толкова много задачи, че понякога не ни остава време да се излежаваме дълго в леглото - за почивка и мързелуване, а още по-малко за секс. Но всички знаем, че има ли има желание, има и начин! Ето как да направите бързия секс приятен и за двамата,

1. Подгрейте със секси чат

В ерата на смартфоните и интернет, можем да се свържем един с друг в рамките на секунди. Погъделичкайте въображението си със секси съобщения или снимки, които да ви докарат до ръба на нетърпението и да ви подготвят за бързо действие. Покажете на любимия какво го/я очаква в мига, в който ще се видите и можете да сте сигурни, че натрупалото се очакване ще избие като фонтан от желание още при първото докосване.

2. Извикайте в ума си любимата си секс фантазия

Всеки човек си има любима сексуална фантазия, от която се възбужда моментално - дали ще е нещо малко, като откопчаване на колан или захапване на устни, или пък определена миризма, някоя мръсна дума или поза. Каквото и да е, пуснете го да се върти в главата ви, за да погъделичка най-първичното у вас.

3. Отдайте се на животински секс

Дългата любовна игра е запазена марка на човешкия вид. Но когато сте "под пара" и нямате време за губене, отдайте се на чист животински секс - той е бърз, дълбок и възбуждащ; покажете добре на партньора си колко точно сте възбудени физически, награбете се, заемате позата, която ви осигурява най-дълбоко проникване и действайте смело! Оставете се на инстинкта ви за продължаване на рода да ви води.

4. Отидете на забранено място

Нищо не повдига адреналина и желанието така, както забранените места. На бюрото в офиса, на стълбището в блока, на гости на вашите или в тоалетната на ресторанта. Намирате ли се на място, където могат да ви сгащят, нямате избор - действате като за последно!

5. Използвайте секс играчка

Средното време за свършване със секс играчка е между 3-6 минути. Ако оргазмът е задължителен, играчката ще бъде незаменим помощник и за двама ви.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жужу

    50 2 Отговор
    Готина статия! Представих си го така: 1. Давам на каката мотиката да подгрее 1 час в лехите със зелето. Аз загрявам с обръщане на спанака и и хвърлямз по някой секс поглед, махайки с бела. 2. Представям си я по прашки в тоя момент и желанието ме обзема истерично експоненциално. 3. Хвърлям бела и я просвам в лехата със зелките, обезумял животински. 4. После отиваме пред кметството в селото и правим як секс, пред вратата. Но може и в магазина за дрехи, тъкмо ще се омотаме в парцалите... 5. После отиваме в магазина за играчки, където се маскирам като Зоро или Пинокио или Мечо Пух и омазвам каката с медец цялата. Това ще и донесе сигурно оргазъм, защото има още мухи и комари в изобилие, нищо че е студено. Само за 3 минути ще бъде ухажвана от тях в изобилие.... Аз ще получа ортгазъм, гледайки това, ако не съм в белезници преди това заради секса пред кметството. Абе готино нещо е статията, направо ме възбуди като си представя, приложението и в разни варианти? Тенкю!

    Коментиран от #9

  • 2

    4 3 Отговор
    Жужу готин коментар
  • 3 Бат Мишо

    6 5 Отговор
    аз пък подгрявам мойта да изтърчи до магазина за мастика,не че не ми е хубава ракията де , ама има лошото качество да свършва най неочаквано
    и както е загряла от търчането-щото има бонус премия кютек за закъснение
    я дозагрявам да прай салатата, и там я опраям както е наведена над масата ,дан са губи време от пиенето,щото наистина мача е нервен ,както каза автора и циците и разбъркват олиото в салатата.
    туй за публичното място тряя го обмисля повече ,щото в нащо загубено село , такос място няма -освен в москвича на двора пред кокошките. В кметството са амуджи и секс между мъж и жена няя го разберат и оценят

    Коментиран от #6

  • 4 Лъвицата

    2 2 Отговор
    Ха ха ха, много яко.
  • 5 Лъвицата

    4 1 Отговор
    Жужу, ти от кое село си. Много ми хареса.
  • 6 Мишо,МишооооБай му

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Мишо":

    Мечтател...
    Да го прочете твойта това , много наказан ще стоиш !
  • 7 Смешко

    4 1 Отговор
    Така не съм се смял скоро.Отлични коментари.Браво
  • 8 Гост

    3 1 Отговор
    То коментарите по готини от статията.
    Смях се до сълзи...:)
  • 9 Скитница

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жужу":

    Супер, много весело го представи!!!
    👍👍
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.