Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 13:14 2 440 1

Пристрастена маймуна пие бензин от мотоциклети (ВИДЕО)

  • маймуна-
  • бензин-
  • пие-
  • мотор-
  • тайланд-
  • панипат

Приматът бил заловен на местопрестъплението от собствениците на източените превозни средства в Тайланд

Група тайландци, озадачени от повтарящите се кражби на гориво от мотоциклетите им, решили да проведат собствено разследване. Те наистина успели да разобличат виновника, но представете си изненадата им, когато открили, че това е маймуна, която пие бензина им.

Мъжете, които работят като търговци в градчето Панипат, казват, че неколкократно са си тръгвали от работа и са установявали, че е източено горивото от превозните им средства.

Извършителят бил неизвестен.

Мотоциклетистите заснели видео, което уловило как маймуната изважда маркучето от резервоара и смуче бензина. Животното сяда до паркираните мотори и изчаква никой да не го гледа, след което извършва необичайната кражба.

"Маймуната очевидно е пристрастена към бензин. Тя би отказала да яде дори банани и ядки, ако някой ѝ предложи размяна", разказва Гаурав Ликха, шеф на доброволческа организация в града. Той добавя, че приматът не е опасен за хората, тъй като вероятно постоянно е пиян.

Мъжете, успели да заснемат маймуната, която източвала до дъно резервоарите им, твърдят, че след като неколкократно са я прогонвали от паркинга, тя спряла да пие бензинът им. Може би обаче, е намерила друг източник на огнената течност....


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    9 0 Отговор
    Бензин? За първи път чувам живо същество да пие бензин и то в големи количества без никакви последствия - що за физиология има?!Би трябвало да я изследват като научен феномен...