20 Ноември, 2017 00:30 16 168 12

Най-странните видове оргазъм

  • оргазъм-
  • секс-
  • упражнения-
  • йога-
  • странни-
  • раждане

Оказва се, че има няколко странни начина за достигане до заветната цел - и то без мъж наоколо

Най-странните видове оргазъм - 1
Снимка: Shutterstock

Макар и да звучат невероятно, учените твърдят, че тези начини за постигане на оргазъм са наука, а не измислица.

Оргазъм, провокиран от упражнения, и йогазъм

Поредното научно изследване доказало, че участващите в него жени са получили оргазъм по време на тренировки. Неслучайно експертите препоръчват йогата за трениране на тазовите мускули, с помощта на които можете да достигнете неземни изживявания в леглото. Логично, упражненията, които натоварват тази част от тялото, са сред препоръчваните от учените, достигнали до прозрението за оргазъм чрез тренировки.

Повечето от асаните в йогата са подходящи за укрепване на тазовите мускули, но ето едно упражнение, което може да ви накара да изпитате мечтаното удоволствие:

Легнете по корем и поставете дланите на пода, отстрани на гърдите. При вдишване с помощта на ръцете повдигнете гърдите така, че пубисната кост да остане долепена до пода. Оказвайки натиск върху ръцете, в тази позиция включете мускулите на краката и дупето. Задръжте така 7 до 10 вдишвания.

Среднощни оргазми

Оказва се, че този вид оргазъм не е мит и също така не е типичен само за мъжете. По време на REM фазата на съня – когато се появяват повечето сънища – притокът на кръв към интимната област може да се увеличи, което всъщност се случва и по време на оргазма.

Нипългазъм

Идва от английската дума за зърната на гърдите – nipple. Теорията на учените е, че когато зърната са стимулирани, в тялото на жената се отделя окситоцин, който предизвиква същите вагинални контракции на матката, свързани с оргазма. Това също увеличава притока на кръв и може да накара жената да достигне до жадувания завършек.

Оргазъм със силата на мисълта

Менталното провокиране на физическо удоволствие е комбинация от дихателна техника, фантазия и фокусиране върху собственото тяло и най-съкровени интимни желания. Твърди се, че това е още едно от ексцентричните умения на поп сензацията Лейди Гага - да си доставя сексуално удоволствие чрез силата на мисълта.

Оргазъм при раждане
Едва ли сте очаквали да срещнете думите „оргазъм” и „раждане” в едно и също изречение. Колкото и невероятно да звучи, все повече майки говорят за „оргазмено раждане”. Според тях раждането не трябва задължително да бъде болезнено преживяване, а напротив – може да бъде толкова приятно и възторжено, колкото и моментът на зачеване.

Френско проучване открива, че е напълно възможно жените да изпитат оргазъм по време на родилния процес, тъй като родовият канал се стимулира интензивно при преминаване на плода през него. И, ако за някои жени това е най-болезненият момент от раждането, за други това е моментът на върховно удоволствие, което надделява и блокира усещането за болка. А самият оргазъм е свързан с онзи мускулен рефлекс и последен тласък, който помага на бебето да се роди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПИМпамПИМпам

    39 4 Отговор
    Когато правя секс с мъжа ми, вече 15 години не мога да изпитам оргазъм. Откакто обаче започнахме да правим тройки с негов приятел, свършвам за около 5-6 минути, след началото на половия акт. До края поне още един път или два пъти. Самата мисъл за групов секс ме възбужда много и вероятно се дължи на психиката ми.
  • 2 гост

    37 5 Отговор
    браво а може ли да се включа и аз
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Спомен...

    29 2 Отговор
    Най-странният оргазъм съм виждал при една "кака" която ме караше да я душа и тогава свършваше..Докато не я стиснех за шията-не свършваше. Това си е опасно нещо пичове-все ме беше страх да не я очистим...Накрая на връзката ни искаше със шал да я стискам...абе лудница. А беше жена със положение ..
  • 5 вибро

    52 1 Отговор
    А най-новия оргазъм е "мъниоргазъм".Само като покажеш пачката и текват.
  • 6 anonim

    24 3 Отговор
    Вени,ти как свършваш...
  • 7 Росен Чехлев

    13 5 Отговор
    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хара

    6 2 Отговор
    Моята жена пък изпитва Харагазъм . Идва от японската дума за корем - Хара . Като се търка в моя корем и свършва :)
  • 10 Подгизване

    15 1 Отговор
    Моята плиска като гейзер и може да свърши 100 пъти един след друг но само като е отгоре .
  • 11 фонзи

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Френско проучване открива, че е напълно възможно жените да изпитат оргазъм по време на родилния процес, тъй като родовият канал се стимулира интензивно при преминаване на плода през него.

    Поредната статия доказваща мнението ми ,че жените са НЕчовеци
  • 12 Shmeker

    5 0 Отговор
    При мъжете има само чепов оргазъм. При жените гледай колко били.