Last news in Fakti

16 Декември, 2017 17:00 15 906 11

Забранена любов: учителка се залюби с непълнолетен ученик

  • учителка-
  • ученик-
  • тексас-
  • недопустимо-
  • отношения-
  • непълнолетен-
  • сексуални отношения

В средата на ноември е образувано наказателно дело срещу 31-годишна жена от Тексас

Бивш преподавател в средно училище в Тексас била арестувана миналата седмица за предполагаемо непристойно поведение, свързано със сексуална връзка с 16-годишен младеж от близката гимназия, съобщава местният телевизионен канал KXAN.

31-годишната Никол Мари Файрес Андрюс, която преподава английски и езикови умения в средното училище "Кедър парк", град Остин, е била арестувана по обвинения за незаконна и недопустима връзка между възпитател и ученик, както и за сексуално насилие над дете, според информация на затвора в Уилямсън.

Андрюс срещнала тийнейджъра, който не бил неин ученик, в църквата на град Остин, Каньон Крийк, където тя заемала поста младежки администратор, в доброволческа програма.
Младежът, с когото имала връзка, учел в съседната гимназия "Вандергриф".

Родителите на ученика започнали да подозират, че нещо не е наред в края на октомври и информирали училищната администрация за опасенията си, пише британското издание Sun.

Връзката между Андрюс и момчето, според съдебните документи, включва около десетина случая на сексуален контакт. Андрюс също така изпращала свои голи снимки на ученика, съобщава KXAN.

Андрюс напуснала работа, след ареста ѝ във вторник. След като от училището научили през октомври за инцидента, те преместили преподавателката на административна длъжност, а около седмица по-късно тя подала оставката си.

Това е само един от множеството подобни инциденти тази година в американския щат Тексас, съобщава още телевизионният канал.

Само през тази финансова година Тексаската агенция за образование е отворила близо 70 случая, свързани с неподходящи взаимоотношения, включващи ученици или непълнолетни, съобщават още от KXAN.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коце Боце

    56 10 Отговор
    Искам аз да съм й ученик и да й се изредиме целио клас на тая.
  • 2 Нафарфорий

    89 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Забранена любов: учителка се залюби с непълнолетен ученик - Е ПА ЩО ДА Е ЗАБРАНЕНА!? У ФРАНЦИЯ ЩЕШЕ ДА Е ПЪРВА ДАМА!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 майна

    33 2 Отговор
    ако беше спала с футболния отбор на Локо Пловдив,даже щяха да я наградят
  • 4 Гост

    18 0 Отговор
    Ако беше спала с ученичка, щеше да стане Президент на кочината.
  • 5 БЯС

    18 0 Отговор
    Офф, пак Макронскии истории некви!
  • 6 Бай Благой

    16 0 Отговор
    МИне се не мине...и хоп "новина" отвъд океана за учителка, която начучала някой ученик?!
    Чудите се само с какво да пълните новините...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 111

    4 0 Отговор
    Хайде, дайде за някоя BG даскалка.
    Не излизайте с номерата, че такива неща няма при нас.
  • 9 будист

    2 0 Отговор
    добре де, не ги разбиирам тея хора - родителите на момчето имам предвид. Толкова пък чак моралисти да са..., ако са се притеснявали, че ще го зарърти и ще го върже с някое дете, разбирам, иначе защо ще топят даскалицата. Като млад имах афинитет към по-възрастни, че и те към мен - една приятелка на леля ми ме светна рано-рано на някои неща. След това съм имал връзки с доста по-възрастни от мен - като бях по-млад разбира се - аз на 20 тя на 40 и други с подобна разлика, родителите ми винаги са знаели, но са ми имали доверие - най-много едно "и умната" да ми каже баща ми. Всичко това ми е помогнало да израстна емоционално и на зрели години връзките ми да са много по-дълбоки и истински.
  • 10 Мими

    2 0 Отговор
    Това,че жена може да насилва сексуално мъж,са пълни глупости–невъзможно е!Ако ставаше така,нямаше да има импотентни мъже!
  • 11 Мими

    1 0 Отговор
    Това,че жена може да насилва сексуално мъж,са пълни глупости–невъзможно е!Ако ставаше така,нямаше да има импотентни мъже!