Last news in Fakti

25 Декември, 2017 00:30 33 686 17

11 секс предизвикателства, които трябва да опитате

  • секс-
  • предизвикателства-
  • страст-
  • пози-
  • изненада-
  • секс играчки

Вижте колко пъти може да правите секс в един ден, без да повтаряте пози

11 секс предизвикателства, които трябва да опитате - 1
Снимка: Shutterstock

Ако искате да разпалите страстта помежду си и да върнете тръпката в секса, ви предлагаме да изпробвате някое от следните малки предизвикателства за двойки:

1. Правете секс, без да целувате партньора си, всички места по тялото са забранени. Когато не включвате устните си в любовната игра, трябва да намерите нови начини да използвате ръцете си, за да се разгорещите.

2. Правете секс, без да издавате звук. Обикновено сте свикнали да ви съветват точно обратното, но пробвайте да го правите без никакви мръснишки думи, без шепнене, без стонове и викове. Правете секс в пълна тишина, сякаш се притеснявате, че някой може да ви хване.

3. Правете секс, докато и двамата носите маски на очите. Разберете какво може да изпитате, без да използвате зрението си.

4. Вижте колко дълго време може да се целувате, без да правите секс. Пробвайте поне половин час, преди да започнете да си сваляте дрехите.

5. Изберете случайно порно и пробвайте да изпълнявате всяко действие, което правят актьорите във видеото.

6. Вижте колко пъти може да правите секс в един ден, без да повтаряте пози.

7. Прекарайте един цял ден заедно напълно голи - гледайте телевизия голи, яжте голи, гушкайте се голи, но не правете секс, докато не настъпи вечерта.

8. Ако и двамата владеете един и същи чужд език, опитайте по време на секс да си говорите мръснишки на него, предлага iwoman.bg. Вашият майчин език не е позволен.

9. Мастурбирайте един до друг. Позволено ви е да се гледате един друг, но не и да се докосвате.

10. Извадете всички секс играчки, които имате, и пробвайте да използвате цялата си колекция тази нощ.

11. Разберете се да се събудите един друг с орална любов, но не си казвайте в кой ден ще се случи, така че да започнете деня със сладка изненада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимир

    64 2 Отговор
    Ми хайде венелинче с теб да ги п авим тези неща

    Коментиран от #14

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 mediator37

    27 2 Отговор

    До коментар #2 от "Юбряяяяяя":

    А, не я искай "къпанка", а овтасана. Чети внимателно 11-та точка какво самата тя ти препоръчва- спала 10 часа, ходила два-три пъти през нощта да чурулика и при таз изходна позиция я събуждаш с влажен език.
  • 4 готиния

    15 4 Отговор
    Супер идеи! Ето и от мен... 12. Мъжа седи на дивана и гледа "Двама мъже и половина", а жената чисти по прашки с прахосмукачката около дивана - това ще даде висок емоционален заряд на мъжа и вероятно ще употрели мръсни думички в стил запалянко на стадиона, а жената ще се наслади на сексуалният заряд, който предизвиква в него. 13. Мъжа мие чиниите на мивката, по джапанки и дюз гол, а жената гола бърше праха в шкафа под мивката и охка страстно търкайки праха с моп или парцал - използувайте само евтин китайски сервиз за тая поза, защото кристала иначе е скъп... 14. Жената гали кокершпаньола облечена като гейша, играейки си със сушоара по къдриците на псето, а мъжа в това време се мъчи да му нарисува по ноктите кадър от дербито Левски-ЦСКА. Това ще ви даде време да свикнете с еротичният подтекст, който ще създаде фучащата из стаята космата булонка или кокершпаньол, цуващия мъж и сумтящата лейди вирнала търнаци, поради резкия старт на пцето. 15. Мъжа застава над жената, легнала и започва да прави лицеви упори, а тя чете в това време любовен роман на глас. След 5 минути тя нежно го погалва по врата и казва - Няма ли да спреш вече? Изтощи ме.
  • 5 ДЕДО ВЛАДИКА

    12 5 Отговор
    Правете секс, правете секс .....! Е, пробвайте да не правите секс повече време и кажете какво е усещането ?)))))
    Честита Коледа на всички именници и читатели !!!

    Коментиран от #8

  • 6 БайТози

    15 0 Отговор
    Честита Коледа Вени.Карай по спокойно де.

    Коментиран от #7

  • 7 Танас

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "БайТози":

    Ей комита, от не почерпнуваш , бре ? Нъл си Ристе ...тургай мръша на огиня, и буре с цървено вино да има....а каки- на комшуто ке ги дадеме !)))))
  • 8 Imthedevil

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "ДЕДО ВЛАДИКА":

    Ми какво да е усещането Дедо - много приятно е. И спокойно. Наблюденията са ми от последните 25 години, в който въобще не практикувам това изварещение.
  • 9 Темкумбо Мугомбо

    2 0 Отговор
    Пусналиса евтини вибратори на 220 v , ползвайте го 24 ч.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гате

    5 0 Отговор
    Вени, страхотна си - съветите са бижу! Само, че не успях да приложа точка 10 - не можах да си взема всички секс-играчки в стаята... Исках да играем с муцата на "Принца и Пепеляшка", но не се получи... каретата не можа да влезе в стаята. Криво ляво вмъкнах на 3 пъти каручката в стаята, пак я сглобих вътре, но проклетото магаре Пегас, не пожела да влезе, ако ще с Камацу да го бях подпрял... плаши се от огледалата отсреща в коридора и като запъне на прага не можах да го преместя.... каталясах от пот и зор, нямам сили, не ми е и до либов в момента, едва стоя на краката си...това Пегас като запъна на прага, ни се тегли ни се бута. Накрая го вързах отвън, каляската стои в стаята, а либовта гледа като втрещена и скимти, онемяла, че не иска да се обичаме, ако каруцата е в хола. Какво да правя? Нямам сили и да споря сега. Може ли да мина без едната секс-играчка? Ако трябва ще тегля каруцата в хола аз, а пепеляшка ще мери пантофката сама, ако...спре да крещи и сумти отзад....?
  • 12 Maikalcho

    1 0 Отговор
    ... олееее докато я разбера коя е тая "Венелинчето" дето и се каните хахаах ....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 генадий

    2 0 Отговор
    Честита Коледа!

    Като ги чета тия точки по ми прилича на "всичко вече е приключило между двама влюбени" .... и ся дай да се напъваме белким стане нещо
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Клеопатра

    1 0 Отговор
    Все още е голямо предизвикателство да проникнат в мен едновременно трима мъже. С двама не ме боли, ама след като проникне третият не мога да търпя. Консултирах се с гинеколог и той ми даде разширител, с който да правя упражнения.