Last news in Fakti

28 Декември, 2017 16:44 6 524 0

Андреа разкрива пикантни тайни (ВИДЕО)

  • андреа-
  • кубрат пулев-
  • сузанита-
  • пайнер-
  • фолк певица

Каква е истината за напускането ѝ на "Пайнер и какво ѝ забранява Кобрата

Андреа разкрива пикантни тайни (ВИДЕО) - 1

Половинка на големия ни боксьор Кубрат Пулев — певицата Андреа се повози в колата на Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо в сутрешния блок на Нова телевизия.

Тя разказа за това как е прекарала Коледа в компанията на любимия мъж и семейството си, както и за плановете за кариерата си.

„В момента работя по няколко парчета на английски. Искам да направя и песен на руски”, сподели фолк фурията.

"Кариерата не зависи от продуцента, нито от фирмата. Всичко зависи от човека и неговите амбиции и желанието му да се развива. Маниерът на работа във фирмата в началото беше окей, не мога да кажа, че беше най-световният", заяви Андреа по повод продуцента на Пайнер Митко Димитров.

"Аз съм от хората, които не се съгласиха с неговото държание, отношение, поведение, бизнес подход и маниер. Чувствам се много по-спокойна, няма го това напрежение", добави тя.

"Радвам се, че се махнах. Той започна да прави кардинални неща, но нямам конфликт с него. Беше ме питал дали искам да се върна в "Пайнер", подчерта русокосата певица.

По повод съвместното си парче с нашумялата от скоро дъщеря на Орхан Мурад, тя каза: "Хората обичат да хейтят, но защо да не направя този проект със Сузанита? Момичето си изпя по бански с един памук нейната част и си тръгна. Тя трябваше да си ходи и да си ляга рано."

Андреа сподели и интересни подробности от личния си живот.

"Кубрат постоянно ми забранява наргилетата, виното. По принцип си имам час за лягане и ставане, малко сме като в казармата", каза русата певица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА