Last news in Fakti

31 Декември, 2017 23:29 5 494 6

Модата според най-коментираните първи дами за 2017-а

  • десислава радева-
  • мелания тръмп-
  • бриджит макрон-
  • съпруги-
  • президенти-
  • стил-
  • мода

Десислава Радева, Мелания Тръмп и Бриджит Макрон заеха полагащото им се място до своите съпрузи, избрани за президенти

Модата според най-коментираните първи дами за 2017-а - 1

През 2017 година страната ни, приветства нов държавен глава на "Дондуков" 2. Същото се случи и в САЩ и Франция. До новоизбраните президенти, под светлината на прожекторите, заели полагащото им се място, стъпиха и техните съпруги.

Въпреки важния пост, на който Доналд Тръмп, Румен Радев и Еманюел Макрон бяха избрани, медийното внимание като че ли бе привлечено повече от трите първи дами, отколкото от първите мъже на България, Франция и САЩ.

През януари т.г. 45-ят президент на САЩ Доналд Тръмп встъпи в длъжност. Още по време на кампанията половинката му Мелания попадна в центъра на вниманието. Тя предизвика както негативни, така и положителни коментари, свързани с миналото й на модел, голите й фотоси, произхода и образованието й.

Но на церемонията по инагурацията на президента, Мелания Тръмп завинаги спечели сърцата на американците, давайки заявка за безупречен стил. Първата дама на САЩ обра овациите с небесносин тоалет на Ралф Лорън, вдигната коса, дълги ръкавици от велур и обувки с тънък висок ток. И от този момент нататък тя се превърна в еталон за дамите по цял свят.

Елегантна, красива, висока 180 см бивша манекенка, Мелания със сигурност е уникална за страната си първа дама. А избора на манто за 51 000 долара в Сицилия, обувките на 12-сантиметров ток и змийски принт, с който замина за наводнен Тексас и сивият костюм с вратовръзка, с който посрещна премиера на Канада са модните решения, поставили я в списъка на най-коментираните публични личности.

Модата според най-коментираните първи дами за 2017-а

Също през януари у нас встъпи в длъжност петият демократично избран президент — Румен Радев. А визията на съпругата му Десислава бързо се превърна в тема номер 1 у нас. Несъмнено стилът й се промени изключително много през последната година — от първата пресконференция на съпруга й до днес.

В нощта след избирането на Радев първата ни дама се появи в костюм с пола, доста къса за случая и положението й, предизвиквайки вълна от негативни мнения. Но само няколко месеца по-късно визията на г-жа Радева се промени напълно — съпругата на президента подкъси косата си, смени огненочервения нюанс с доста по-меко русо-кестяво и значително увеличи дължината на полата си, следвайки протоколните норми.

Модата според най-коментираните първи дами за 2017-а
Снимка: АП/БТА

А на срещата на НАТО в Брюксел през май, Радева застана гордо до най-стилните първи дами в света. Визията й беше дело на родни стилисти и дизайнери, на които тя не пропусна да благодари.

През юни първата ни дама пък блесна в бял гащеризон на рождения ден на Симеон Сакскобургготски, а няколко седмици по-късно последва примера на модната икона Нанси Рейгън, залагайки на червен тоалет в Полша.

Несъмнено Десислава Радева извървява най-голяма еволюция във визията и стила си за последната година, което не остава незабелязано от модните стилисти. Това личи и в стилната фотосесия за сп. „Ева”, където Радева следва стила на френската си колежка Бриджит Макрон.

Модата според най-коментираните първи дами за 2017-а

През май т.г. начело на Франция застана най-младият президент –Еманюел Макрон. Той и половинката му Бриджит попаднаха в полезрението на медиите от цял свят със значителната възрастова разлика помежду си. 64-годишната първа дама на Франция, обаче има свои безупречен моден стил. Основен акцент в него са роклите с дължина над коляното, превърнали се в нейна запазена мярка.

Младежката визия на г-жа Макрон и любимите й дрехи на „Луи Вюитон” я превърнаха в първа дама, която разбива всички шаблони.

Изборът на тоалети превърна Мелания Тръмп, Десислава Радева и Бриджит Макрон в трите най-обсъждани първа дами за 2017-та година. Всяка от тях промени визията си, за да изпълни дълга си на съпруга на президента и символ на държавата.

Предстои да видим дали протоколните норми ще са в основата на избора им през настъпващата 2018-та и доколко модните тенденции ще окажат влияние върху визията на им във втората година от мандата на съпрузите им.Модата според най-коментираните първи дами за 2017-а
Снимка АП/БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблю Дателен Падеж

    3 8 Отговор
    Бриджит Макрон изглежда малко зле само на последната снимка. Нашата няма стойка и излъчване на уверен човек, а си личи, че си гълта корема и иска всичко по-бързо да всвърши, защото пиявиците-журналисти ще направят от всичко скандал. Мелания е друга бира - тааа гадост немога да я гледам и рядко съм виждал по-противно същество, което да се оправдава с думата "жена"! Гнусор пълен и тотален! Бриджит Макрон си е най-голямата непукистка! На последната снимка, жената на заден план (втория ред) позира най-подходящо.
  • 2 Диди

    2 3 Отговор
    Нашата първа дама изглежда добре,висока е. Трябва да отслабне малко,да смени стилистите си,тъй като я виждаме вече няколко пъти с дрехи,които не й стоят,не са подходящи за даденият случай.
    Примерто на снимката с Трамп и съпругата му.На тази снимка,роклята с която е облечена,изглежда по скоро ежедневна(с разни ципове),отколкото елегантна.На другата снимка с Макрон,светло синя с огромни копчета.Във тази рокля тя не инглежда на първа дама. Госпожа Радева е висока,има чар.Дрехите,с които е облечена,трябва да я правят атрактивна,елегантна. Потенциалът го има,да се надяваме да се погрижи за промени. За госпожа Макрон мога да споделя това,че тя се облича модерно,но на нея не й стои.В дрехите си изглежда като НЕВИННО МОМИЧЕНЦЕ,с видение на голяма глава.Не ми харесва. Милания се облича елегантно,което посазва формите на тялото й,което я прави не само атрактивна,а и секси хубава жена.
  • 3 Аз Варна

    2 2 Отговор
    Боже,не ме плашете така рано сутринта.Какви са тези гротесктни физиономии.Нашата първа мотика,втора копка със сврачешка визия никога да не позира с двете рамена,че са й широки и е смешна.Бабинка Макрон да удължи линията с 10 см.,защото изглежда доста инфантилно с тоалети като за младо девойче.Единствено рептила Мелания изглежда добре като визия(тяло),но лицето й е със змийско изъчване.Общо взето стряскащо и плашещо,моля Ви хелоуин мина.
  • 4 лорд минчо

    2 3 Отговор
    На първата снимка - две първи дами и една пръчка. По-нататък е същото + некои други.
  • 5 гражданин

    1 1 Отговор
    Каква първа дама е тази селенка
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Дуо Вампир