Last news in Fakti

14 Януари, 2012 15:55 1 265 0

Сагата „Здрач“ с нов филм?

  • здрач-
  • кино

Вампирската сага „Здрач“ може и да произведе още едно шоу за верните си фенове. Поне това намекна изпълнителният директор на продуцентската компания  Lions Gate Entertainment Йон Фелтхаймер.

Той е убеден, че поредицата ще продължи да има стойност за компанията му. Дори и след като бе пуснат петият филм, който завършва екранизирането на четирите книги на Стефани Майър, разказващи за любовта между смъртна и вампир.

Така че  „Зазоряване 2“ може и да не е краят на екранното приключението на Бела, Едуард и Джейкъб.

Възможно е същото така филмовата поредица да бъде адаптирана за телевизионното излъчване. Това също е един от вариантите за „удължаването“ на живота на сагата, донесла милиони приходи на създателите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА