Last news in Fakti

13 Януари, 2018 10:04 3 103 3

Джеймс Франко стана поредният актьор, обвинен в сексуални престъпления

  • джеймс франко-
  • актьор-
  • скандал-
  • сексуални посегателства-
  • непристойно поведение-
  • обвинения

Жени, работили с него, споделиха неприятните си преживявания пред L.A.Times

Джеймс Франко стана поредният актьор, обвинен в сексуални престъпления - 1
Снимки: AP/БТА

Американският актьор Джеймс Франко е поредната холивудска звезда, която попадна в светлината на сексскандала, който от месеци тресе филмовата индустрия в САЩ.

Той е бил обвинен в недопустимо сексуално поведение от няколко жени, споделили историите си пред в. Los Angeles Times.

Бивши студенти по актьорско майсторство са описали неприятните преживявания, които са имали на снимачната площадка под режисурата на Франко.

Една от жертвите - Сара Тайдър-Каплан разказва, че по време на снимките на гола сцена той махнал силиконовите протектори от слабините й. Други две жени пък описват негово избухване, когато отказали да се съблекат голи.

Вайълет Пейли, която е имала връзка с Франко, споделя, че докато били заедно, той я принудил да прави орален секс в автомобил.

За да се защити и разкаже своята гледна точка, Франко се появи в телевизионното предаване на Сет Майерс. В разговор с водещия той заяви, че разказите на Пейли и Тайдър-Каплан не са съвсем точни, но призна, че те имат право да дадат своята гледна точка.

"Вижте, през целия си живот съм се гордял, че поемам отговорност за нещата, които правя или съм правил. Ето защо и сега трябва да направя това, за да запазя стабилността си", каза актьорът по време на шоуто.

"Нещата, за които чух, че са публикувани в Twitter, не са точни. Но напълно подкрепям хората, които излизат на светло и могат да надигнат глас, защото дълго време не са били в състояние да го сторят. Ето защо не искам да ги спирам по никакъв начин", заяви той и допълни: "Ако съм направил нещо нередно, ще го оправя — така трябва."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    11 0 Отговор
    Покрай сухото започва да гори и мокрото. Гледаме сериала "Отмъщението на неудовлетворените от успеха си по втория начин актриси", но също така и превземането на Холивуд от жените-мъжемразки, които за разлика от мъжете са много по-добре организирани.
  • 2 Анонимен

    5 0 Отговор
    Олеле! Орален секс в автомобил!? Недопустимо, тоя Джеймс е патологичен перверзник. Не знае ли, че в САЩ правят секс само през чаршаф с дупка, и то само когато искат дете.
    А за порно там не са и чували.
  • 3 ЕХА

    4 0 Отговор
    много работа за адвокати...