Last news in Fakti

16 Януари, 2018 13:44 2 945 1

Михаела Филева с нов мъж до себе си? Поет зае мястото на певеца (СНИМКИ)

  • михаела филева-
  • нов мъж-
  • гадже-
  • поет-
  • певец-
  • певица-
  • димитър калбуров

Певицата пусна и ново парче преди няколко дни, което трогва душата

По всичко личи, че Михаела и Pavell вече не са заедно, а Филева има нов мъж до себе си.

През миналата година двамата изпълнители на няколко пъти се разделяха и събираха, но връзката им явно вече се е изчерпала и единственото останало между тях е музиката.
Това си личи от нова загадъчна снимки, която Певицата публикува в профила си в Instagram.

На провокативния кадър се виждам дамски бедра и мъжка ръка, която е обхванала лявото коляно. Мистериозният мъж държи в другата си ръка отворена книга. Към снимката има и надпис, който гласи: "любов и книги", а повече от ясно е, че ръката не е на Павел.

❤️& 📖

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on Jan 3, 2018 at 2:19pm PST

Дали това са Филева и новият мъж до нея, или снимката е илюстрация и провокация за феновете, не е ясно.

Според коментарите под снимката Михаела има връзка с писателя и поет Димитър Калбуров.

Двамата досега не са се появявали заедно на светски събития, но в социалните мрежи Михаела харесва всяка публикация на писателя.

Запознати споделят, че двамата се запознали през лятото по време на турнето "Пощенска кутия за приказки“, където Михаела била поканена да чете заедно с други нейни колеги. Така любовта между тях пламнала, пише в. "Телеграф".

Тази сутрин певицата гостува и в сутрешния блок на телевизия Bulgaria ON AIR, където разкара за последната си песен и бъдещите си творчески проекти, които скоро ще видят бял свят.

Певицата успешно завърши 2017 г. с песента си "Последни думи" в дует с Боян Христов.

"Истината е, че този вариант е най-близката версия до това, което написахме заедно с Христов. Текстът и музиката са негови. Боян Ангелов е човекът зад аранжимента. Не измерваме музиката в гледания и харесвания, а в това до колко може да докосне хората. Докато всички правят песни за купони, ние решихме да направим една за ума", сподели артистката.

Филева отбеляза, че най-щастлива и смислена като артист се е чувствала, когато някой дойде при нея и сподели колко много музика ѝ му е помогнала.

"Винаги съм вярвала, че думите имат сила. А когато правиш музика — те още по-бързо и силно докосва хората. Винаги съм залагала на хубави текстове. Много обичам да пея за неща, които съм преживяла", посочи тя пред Bulgaria ON AIR.

Изпълнителката разкри и малко тайни за предстоящите ѝ музикални проекти — в новия ѝ албум ще има една цяла акустична част, а скоро се планира и концерт в зала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И отново

    5 1 Отговор
    ще бъде незадоволена...абе мъже си намирайте, а не просто гаджета...