Last news in Fakti

17 Януари, 2018 14:37 3 603 4

"Мис Плеймейт 2017 г." обискирана за наркотици

  • мис-
  • плеймейт-
  • наркотици-
  • дрога-
  • нора недкова

"Мис Плеймейт 2017 г." Нора Недкова пътувала до Панама и Колумбия за новогодишните празници, но била претърсена за наркотици на едно от летищата.

Плеймейтката разказа пред Nova, че пътувала с приятели, за да посрещнат Нова година на по-екзотично място. При проверка на едно от летищата обаче Недкова била отклонена и щателно претърсена, пише дир.бг. Вкарали я в тъмна стаичка и я проверявали със скенери, защото явно властите решили, че е "муле"и пренася наркотици.

Приятелите ѝ продължили към самолета, а тя останала сама, като целият полет чакал нея и няколко пъти идвали, за да я търсят. Все пак Нора успяла да продължи към желаната дестинация.

За съжаление, обаче куфарът ѝ бил загубен, а Недкова била оставила ключове, документи и банкови карти именно в него. Тя вече се е прибрала и куфарът е пристигнал, а тя не можа да каже дали нещо липсва, защото вече не помнела какво точно е слагала вътре.

Тя коментира и появилата се информация, че е имала съприкосновение и физически сблъсък в телевизионно предаване. Става дума за "Черешката на тортата", но този епизод все още не е излъчван. Тя обясни, че е била провокирана емоционално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    7 0 Отговор
    Няма как да не попитам дали са и бъркали в д..ето ? Все пак в моята идеология перверзията и порока са водещи
  • 2 Густо Майна

    1 0 Отговор
    Може да са я помислили за гумена секс кукла, така като я гледам на кво мяза! Да не е натъпкана със забранени субстанции.
  • 3 Юбряяяяяя

    3 0 Отговор
    Тя мяза на патка а тия я взели за муле?!
  • 4 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Не е муле , а е сърничка, и е чиста като утринна роса. Други са мулета.