Last news in Fakti

18 Януари, 2012 09:53 922 0

Уговарят Бандерас да играе Фидел Кастро

  • кастро-
  • бандерас-
  • филм-
  • роля

Американска филмова компания преговаря с Антонио Бандерас, който да изиграе ролята на Фидел Кастро във филма "Дъщерята на Кастро", съобщава електронното издание Screen Daily.

Лентата е базирана на истинската история на дъщерята на Кастро Алина Фернандес, която в началото на 90-те бяга от Куба, под прикритието на испанска туристка. По-късно тя написва книга за живота си, която ще бъде екранизирана от режисьора Майкъл Радфорд.

По думите на Фернандес Бандерас е идеалният актьор, който би могъл да се превъплъти в ролята на баща й. "Аз съм голям фен на Антонио и се надявам да видя как той ще изиграе баща ми. Мисля че той има страхотна харизма и умения, които ще му позволят да изиграе ролята перфектно... много съм развълнувана от перспективата," споделя дъщерята на кубинският лидер, която е противник на неговия режим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА