Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 16:02 6 245 9

Руски футболистки взривиха мрежата с провокативна фотосесия (СНИМКИ)

  • американски футбол-
  • отбор-
  • женски отбор-
  • косатките от владивосток-
  • владивосток-
  • фотосесия-
  • провокативна-
  • по бельо

Женският отбор по американски футбол във Владивосток търси нови попълнения

Руски футболистки взривиха мрежата с провокативна фотосесия (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

В руските социални мрежи от известно време активно се обсъжда американският футбол — и по-конкретно женският. Причината за внезапния интерес към този спорт бе провокативната и доста откровена фотосесия на женския отбор наречен "Косатките от Владивосток".

Студентката Анастасия Головко, бъдещ географ от Далекоизточния федерален университет (FEFU), преди няколко години дори не е можела да си представи как ще играе този брутален спорт, но днес тя е един от най-отдадените играчи в отбора и заявява, че откакто се е захванала с тази игра, тя е променила живота ѝ.

Руски футболистки взривиха мрежата с провокативна фотосесия (СНИМКИ)

Днес тя играе десен гард в нападателната линия — блокира защитата на противниковите играчи, разчиствайки пътя на нападателите от нейния отбор.

"Аз тежа 107 килограма и това не ми пречи да се чувствам страхотно, както в спорта, така и в живота!", казва още Настя.

"Женската красота — тя се явява под всякаква форма, независимо дали играем американски футбол или волейбол, всички сме еднакви и всички сме равни, без значение от телосложението ни, цвета на кожата или цвета на косите ни", казва Анастасия.

Каждый день мы боремся. Боремся не только друг с другом, но и с общественным мнением👊🏻 Разрываем не только майки друг на друге, но и общественные стандарты красоты. Мы считаем, что американский футбол - это красиво🔥 Поддержим друг друга (даже ногой), и поплачем вместе, и посмеёмся. Мы абсолютно согласны с высказыванием «хорошего человека должно быть много» и гордимся тем, что у нас много хороших людей🖤 Стань частью чёрно-белой семьи, пиши в Директ или по кнопке «позвонить»📲 Фото: @bzaeva17 #goorcas #blackwhitefamily #americanfootball

A post shared by "Vladivostok Orcas" 🐋🏈 (@vladivostok_orcas) on Feb 11, 2018 at 2:38am PST

Мнението ѝ за женската красота в спорта се подкрепя и от нейните приятелки и съотборнички.

Руски футболистки взривиха мрежата с провокативна фотосесия (СНИМКИ)

"Аз съм се занимавала с танци, волейбол, плуване, но тук се почувствах на мястото си. Аз съм доста едро момиче, което не се страхува да казва каквото мисли, силна съм и борбена, а всички тези мои черти паснаха идеално на този спорт", споделя на свой ред Антонина Камаева, също студентка в Далекоизточния федерален университет във Владивосток.

Руски футболистки взривиха мрежата с провокативна фотосесия (СНИМКИ)

Публикуваните преди дни снимки на женския отбор по американски футбол "Косатките от Владивосток" привлякоха общественото внимание и породиха ожесточени дискусии и спорове сред потребителите.

Руски футболистки взривиха мрежата с провокативна фотосесия (СНИМКИ)

"Всеки ден се борим. Ние се борим не само помежду си, но и с общественото мнение. Не само разкъсваме фланелките един на друг, но и обществените стандарти за красота. Ние вярваме, че американският футбол е красив. Нека се подкрепим един друг, да поплачем заедно и да се посмеем. Гордеем се, че при нас имаме много добри хора. Станете част от черно-бялото семейство!", пишат момичетата под разголените снимки.

Руски футболистки взривиха мрежата с провокативна фотосесия (СНИМКИ)

Въпреки че много от коментарите под снимките са негативни, дори груби, момичетата от отбора не се смущават и не се обиждат. Те се гордеят със своето увлечение по американския футбол и заявяват, че чрез откровените си фотографии се стремят да разтърсят общоприетите норми за красотата и да предизвикат обществен интерес към този спорт. Снимките имат и друга цел - да привлекат нови попълнения в отбора.

Руски футболистки взривиха мрежата с провокативна фотосесия (СНИМКИ)

Футболистките обещават да научат от нулата всяко момиче, което иска да играе американски футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъмнозелен Рицар с голям Меч

    29 3 Отговор
    Туй сичкото мИсо - жени ли са?!
  • 2 Kcaniba

    11 5 Отговор
    Не само американския футбол е красив!
  • 3 мамо аз съм пилот

    13 3 Отговор
    бих се записал в отбора, но ако трябва да мина първо през тази с големия баджак и лилавия перчем просто едва ли бих се справил. Дори и да се справя след нея едва ли ще мога да участвам в отборната игра пълноценно, дефакто няма смисъл да кадидатствам.
  • 4 Рашки

    11 8 Отговор
    Биволици умиращи от скука!
  • 5 Я изкарай Гано

    3 3 Отговор
    Толкова много бесен пингвин, и само една за отчесване. Чукча да се труди там на плодните, за Черное море - Золотье пески, да заредят от първокачествените для наслаждений.
  • 6 Марони

    11 0 Отговор
    Екстра са мометата!От голяма берта,до тънка двуцевка...
  • 7 некойси

    1 0 Отговор
    Синьокосата ми изглежда въ върха на своята форма, изключително спортна натура. Интересно каква ли играе?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    На втората снимка / от горе на долу/ оная симпатяга точно по средата ,нещо така я сърби, оле-ле, не се търпи..........