Last news in Fakti

23 Февруари, 2018 16:07 3 545 0

Дженифър Анистън се оплете в любовна интрига

  • дженифър анистън-
  • брад пит-
  • любов-
  • връзка-
  • раздяла-
  • развод

Актрисата криела любовни бележки от стара любов

Нови слухове наливат масло в огъня между Дженифър Анистън и Джъстин Теру, за когото актрисата бе омъжена две години.

Според “Us weekly“, причината за развода им са любовни писма от Брад Бит, открити от Теру. Те били писани преди 2 години, но до момента Анистън ги пазила в дома си. Според източници това били малки и мили, на пръв поглед безобидни, бележки от типа на „Изглеждаш прекрасно днес“ или „Скучно ми е“.

„Джен го увери, че тези бележки не значат нищо за нея, но Джъстин не можел да се успокои от станалото. Засилило се чувството му на несигурност в отношенията му с актрисата“, разкрива източник.

През миналата седмица Анистън обяви, че с Джъстин са през развод. Към момента пред двойката стои въпросът как да разделят общото си имущество. Актрисата ще трябва да върне на Теру годежния си диамантен пръстен на стойност 500 000 долара.

Двамата все пак заявиха, че до развод се стига по взаимно съгласие и ще запазят добрите си отношения.

„Ние сме най-добри приятели, които решиха да прекратят връзката си като интимна двойка, но ще продължим да поддържаме контакт. Бихме искали да направим това зад кулисите, но заради клюките решихме да кажем истината веднага“, признават двамата в специално изявление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА