Last news in Fakti

25 Февруари, 2018 14:40 6 550 1

Съсед на Теру и Анистън разказа ужасни подробности за връзката им

  • джъстин теру-
  • дженифър анистън-
  • врузка-
  • съвместен живот-
  • съседи-
  • разкрития-
  • актьор-
  • актриса-
  • незаинтересован-
  • немарлив

Актрисата се е опитала да се премести в Манхатън, но не се получило

Съсед на Теру и Анистън разказа ужасни подробности за връзката им - 1
Снимки: shutterstock

Дженифър Анистън мразела апартамента на Джъстин Теру в Ню Йорк и отказвала да живее там. Това разказва един от съседите на актьора в сградата, където се намира въпросното жилище.

Бившата звезда от "Приятели", която по-рано този месец обяви раздялата си с актьора, непрестанно говорела колко нещастна се чувства в Ню Йорк и как предпочела да живее в Лос Анджелис.

Джъстин Теру бил във "война" с един от своите съседи — човекът, който живее в апартамента под неговия в Ню Йорк.

След раздялата на актьорската двойка, този съсед разказа пред светския сайт TMZ някои доста интересни и ужасяващи неща за отношенията между Дженифър и Джъстин.

Той съжалявал Анистън през цялото време, защото бил сигурен, че Теру се е опитвал да я накара да заживее с него в Ню Йорк, а когато разбрал, че половинката му няма да го направи я зарязал.

"Всеки знаеше, че Дженифър мрази това място", каза съседът Норман Решников.

Той дори предложил на актрисата добри адвокати, с които да се отърве от Теру, който, на всичкото отгоре, се държал ужасно както с нея, така и със съседите си.

Анистън и Норман били близки и се разбирали толкова добре, че тя дори кръстила любимото си кученце на него, което вбесило Теру.

Когато Дженифър тръгнала да се изнася от сградата, съседът ѝ помогнал да се изнесе.

В момента Норман съди Теру заради неговата незаинтересованост и немарливост към апартамента, които са причинили сериозни щети и на апартамента на неговия съсед. Таванът в хола на Норман тече и Теру не се интересува, че проблемът идва от него.

Съсед на Теру и Анистън разказа ужасни подробности за връзката им


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София сити

    17 0 Отговор
    "В момента Норман съди Теру заради неговата незаинтересованост и немарливост към апартамента, които са причинили сериозни щети и на апартамента на неговия съсед. Таванът в хола на Норман тече и Теру не се интересува, че проблемът идва от него".
    Нищо ново под слънцето! Тук не е ли така?
    иначе статията си е чиста клюка.