3 Март, 2018 13:18 12 120 9

Защо Преслава не ходи по участия?

  • преслава-
  • гадже-
  • побой-
  • участие-
  • отказване

Причината е новото гадже на певицата - Павел

Защо Преслава отложи всичките си ангажименти до началото на март? Този въпрос изникна, след като преди дни чалга дивата обяви лаконично в профила си във фейсбук, че няма да се изявява повече от седмица във фолк дискотеките.

Според официалната версия, разпространена от музикалната компания „Пайнер“, хитовата им изпълнителка е съборена от тежък грип, който я е приковал към леглото. Сред колежките на гласовитата красавица от Добрич обаче се носи упорития слух, че не вирус е тръшнал Преслава, а гаджето й Павел, пише „Уикенд“.

Ако се вярва на мълвата, обхождаща фолк гилдията, мачото от Враца „разкрасил“ порядъчно любимата си след скандал между двамата. За да не видят феновете й, а и нейните колежки „бушоните”, оставени от сенчестия земеделски бос, певицата предпочела да се направи на болна.

„Чух, че Павел се скарал с Преслава след участието й в дискотека миналия петък. Тогава тя се задявала с Ники Михайлов и с негови приятели, които празнували преизбирането на шефския пост в БФС на Боби Михайлов. Павел изревнувал, защото подучил разни неща и така станал проблемът...“, потвърди ширещата се в чалга бранша мълва за побоя над добричлийката друга изпълнителка на „Пайнер”, която пожела името й да остане в тайна.

Агресията на Павел Лазаров вече е станала пословична във фолк средите, пише "Блиц". Само за последната година мачото от Враца се е саморазправял поне пет-шест пъти с почитатели на любимата си по време на нейни участия във фолк заведения. Здравенякът ходи въоръжен с пистолет и обикновено е наобиколен от няколко късоостригани и широкоплещи гавази. Наложило се лично босът на „Пайнер“ Митко Димитров да помоли Преслава да озапти гаджето си. Инженерът от Димитровград настоял фолкпевицата да не бъде придружавана от любимия си на свои участия, тъй като Павел създавал проблеми от ревност.

Естествено, Преслава отрича да има търкания с интимния си приятел. Когато преди няколко месеца за първи път се заговорило, че той й посяга, фолкзвездата опровергала слуха с нервен смях пред своите колежки.

„Тези лъжи ги разпространяват завистливи певици. Те страдат от липса на участия и затова беснеят срещу Преслава. Да, истина е, че Павел е избухлив, но никога не й е посягал. Тя действително се разболя от коварен вирус, след като се върна от Тайланд - имунната й система не е издържала на амплитудите“, ядосват се на слуха за побой в най-близкия антураж на едрогърдата изпълнителка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    17 3 Отговор
    Мишоци
  • 2 Как да постъпим

    20 1 Отговор
    Въпросът е - трябва ли да се псува на тази новина или има друг, по-човечен, по -разумен начин човек да каже каквото мисли
  • 3 гларус

    20 1 Отговор
    Чалгарска работа . Простотия на килограм
  • 4 Антони Лазаров

    14 0 Отговор
    ...ЗАЩОТО НА УЧАСТИЯТА ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВА ЖЕЛАНИЯ(ПОХОТЛИВИ ЖЕЛАНИЯ) ХАХАХА
  • 5 Кобо Кобо

    10 1 Отговор
    Щото пее само на кожения микрофон ха ха
  • 6 Ст.

    4 0 Отговор
    Това са нормални неща за тях единият е мутра другата е мърша
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хасан

    0 0 Отговор
    ... защото Преслава е много ялова.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.