Last news in Fakti

6 Март, 2018 11:35 15 544 1

Певицата Йоана Захариева закъса със здравето (СНИМКИ)

  • йоана захариева-
  • певица-
  • здраве-
  • здравословен проблем-
  • изтощена-
  • йоко-
  • диабет

Стресът и умората, които вървят ръка за ръка с професията ѝ, станали причина тя да се разболее от страшна болест

Певицата Йоана Захариева - Йоко разкри защо се е отказала от кариерата си на поп певица. В студиото на предаването "На кафе", тя сподели с водещата Гала, че е страдала от много страшна болест, заради която качила теглото си до 100 килограма.

"Положението беше много тежко. Постоянно се чувствах уморена, нямах никакво време за почивка. Не издържах здравословно на нощната ми работа като певица, за това се захванах със семеен хотелиерски бизнес. Докторите ми казаха, че инсулина не ми е добре и трябва да работя нещо по-спокойно. Нещо, което да не ми създава стрес, защото от стреса стават всичките бели", разказа блондинката.

Това е причината тя да спре да обикаля нощните заведения и да приема покани само за дневни участия.

На въпрос на Гала как Йоко е разбрала, че има здравословен проблем, тя отговори: "Преди година и половина стихнах 100 килограма. Спрях да си влизам в дрехите. Това се случи заради нездравословния живот, който водя. Сънят изцяло при мен липсваше, при мен имаше много стрес и отговорности."

"В един момент аз нямаше с какво да се облека, за да изляза и започнах да се притеснявам от визията си. Сега все още съм пълничка, но лека-полека си връщам теглото. При мен умората беше непрестанна. Това има много общо с инсулина. В един момент не се разбрах с един клуб и спряхме да работим. Те ми изплатиха една сума и аз на момента запалих колата и тръгнах към Варна при доктор Емилова, за да си пречистя организма и да започна от начало", разказа певицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    0 0 Отговор
    Май всички страдаме от тази болест:(
    още има няма 7 килограма и аз ще я хвана