Last news in Fakti

6 Март, 2018 16:02 6 979 10

Вижте секс-клаузата в предбрачния договор на Кобилкина

  • кобилкина-
  • предбрачен договор

Популярната сексоложка Наталия Кобилкина, която миналото лято каза „да” на богатия грък Такис Дретакис, е включила пикантна клауза в предбрачния си договор, разкри самата тя. Освен че двамата уточнили предварително всички подробности около подялбата на имуществото си в случай, че се разведат, но по желание на разкрепостената рускиня включили в договора и най-интимните си отношения, пише "Уикенд".

Кобилкина настоявала съпругът ѝ да подпише, че е готов да изпълнява креватните си задължения редовно и безропотно – без значение дали е с главоболие или е преуморен от работа. Нотариусът, който заверил предбрачния договор, трябвало няколко пъти да прочете любопитната клауза преди да сложи печата си – той просто не вярвал на очите си, че контрактът на бюрото му регламентира обстойно сексуалните отношения в бъдещото семейство. Обикновено в подобни договори младоженците предварително уточняват отглеждането на децата и подялбата на имотите при раздяла.

„Да, имаме подписан реален контракт. При това подписан пред нотариус. Аз много вярвам в тези неща. Когато влизаш в брак, трябва да оформиш юридически очакванията си от партньора. По-добре е нещата да се изяснят преди сватбата. В нашият договор пише, че не можем да отказваме секс един на друг. Моят мъж много пътува, а аз също. Така че, когато се срещаме, за нас това е празник. Никога не отказвам секс на мъжа ми, дори, когато не го искам. Щем или не щем, нямаме право на такъв отказ”, шашна с откровението си в ефира на Би Ти Ви Кобилкина


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гошо

    10 0 Отговор
    права е жената
  • 4 Изпотената

    12 2 Отговор
    Кобилкина, я роди, че тогаз " ни учи" как да правим секс! И не ни натрапвай премъдрости на интимно ниво. Аз има на какво да те науча: сексът е нещо лично, къде по- практични хора много преди нас са писали по темата! И какво толкоз интересно ще ни каже жена с 2 брака? Роди дете и с това се похвали!

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Този

    11 0 Отговор
    Бая е загоряла горката Такис скоро ше издаде багажа
  • 6 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Изпотената":

    Искаш да кажеш , че раждалите не правят секс , така ли ??? Или , че някои го правят само за да родят по-вероятно !!! Мисля , че няма нужда да питам от кои си !!!
  • 7 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Изпотената":

    Само да ти съобщя , че в Щатите отказ на секс е неизпълнение на съпружески задължения с който всеки адвокат ще те остави гола и боса при развод , да не вземеш да се излъжеш да емигрираш , после ще ги търсиш българските съпрузи , дето "биели" !!
  • 8 Жена

    6 1 Отговор
    Коментара относно раждането на дете е повече от груб, не всички жени могат да раждат, но всички могат да правят секс
  • 9 mediator37

    4 0 Отговор
    Жените и сами могат да правят секс.
  • 10 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Ако сексът е регламентиран с договор - това вече направо ми намирисва на друго.И не ми цитирайте как било в Америка;там по традиция всичко се продава и купува - даже любовта не прави изключение.Ау, "любов" ли казах? - пардон,това е мухлясала останка от миналото...