14 Март, 2018 16:11 16 773 14

Нумероложка шашна всички: Плевнелиев и Деси Банова ще имат бебе

  • нумерология-
  • прогнози-
  • лили иванова-
  • григор димитров-
  • слави трифонов-
  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • росен плевнелиев-
  • деси банова-
  • милена иванова-
  • нумероложка

Какво ги чака през 2018 г. Лили Иванова, Григор Димитров, Слави Трифонов, Бойко Борисов, Румен Радев, Росен Плевнелиев и Деси Банова

Нумероложка шашна всички: Плевнелиев и Деси Банова ще имат бебе - 1
Снимка: shutterstock

Нумерологията е тайнствена наука, на която някои вярват, а други гледат с пренебрежение и дълбок скептицизъм. Дали числата могат да разкрият бъдещето ни или да покажат отредения за нас път от съдбата? Можем ли да намерим отговорите на въпроси като: от какво да се пазим или какво да очакваме,в числата, които ни заобикалят и се крият в буквите на името и рождената ни дата? Нумерологията се използва от хиляди години в търсене значението на великия космически замисъл, както и за по-тривиални и банални неща, от които хората се интересуват.

Милена Иванова-ЕА е известен нумеролог, Шамбала лечител, сертифициран ангелски терапевт, фън шуй експерт и специалист по личностно развитие. Наскоро тя изготви ексклузивни нумерологични прогнози за някои от най-влиятелните български личности от сферата на политиката, спорта, музиката и телевизията.

По настояване на родния таблоид "Шоу" тя разчете какво вещае съдбата за Лили Иванова, Григор Димитров, Слави Трифонов, Бойко Борисов, Румен Радев, Росен Плевнелиев и Деси Банова, както и за други популярни личности от шоубизнеса.

Нумероложка шашна всички: Плевнелиев и Деси Банова ще имат бебе

Деси Банова и Росен Плевнелиев ще се радват на наследник

Предстои активна и хармонична година за двойката, предназначена за много публични и социални изяви, гости, пътувания, официално узаконяване на връзката, любов, споделяне на общи интереси, пазаруване и дела, свързани с институции. Годината им е подходяща за раждане на деца и сключване на брак или официално предложение с пръстен. Създаване или купуване на собствен дом. Деси е в лична година 2, което означава, че ще е отдадена изцяло на друг човек, семейството, децата. Главната цел на тази година е да спре да дава прекалено, защото другите искат, а да постави на първо място това, което й носи щастие. За бившия президент предстои една идеалистична лична година, в която ще бъде мотивиран да изпипа всички детайли, да завърши едно и да започне друго. Случващото се тази година ще накара Росен Плевнелиев да осмисли живота си, да помъдрее и още повече да цени личното си усилие и принос. Важна, позитивна, успешна и вълнуваща година предстои за двойката.

Венета Райкова забременява?

Предстои година деветка за Венета. Година, предназначена за много работа, в която ще успее да се наложи, да довърши започнати неща и да извоюва победа. Характерът на годината й ще е свързан с изпитания и съревнования, които ще й помогнат да изработи по-добра философия на живота си и да се научи да приема края. Ще получи резултати за дългогодишни полагани усилия, но интелигентността й ще бъде подложена на изпитания, за това трябва да я използва на максимум. Година, в която Венета ще е силна и във форма. Дребните трудности, които ще преодолява, ще изискват консервативни решения. Засилват се аспекти, свързани със забавления, цели, идеализъм. Годината й е много добра за спорт, шоубизнес, творчество, изкуство, учение. Ще има обществена подкрепа в сферата на работа и любов. Има аспект за забременяване, но само ако иска.

Болест на половата система чака Слави Трифонов

През 2018 г. Слави Трифонов ще е в 3-а. Предстои му една година, в която трябва задължително да следва късмета си и шансовете, които му предоставя съдбата и да внимава да не ги изпусне. Аспектът ще му позволи да сбъдне своя мечта, лесно и леко да преминава през изпитанията, да намира необходимите му възможности. Започва годината активно със самостоятелно взети решения и разрешаване на семейни въпроси. Всичко ще прави сам и сам ще определя случващото се. През втората част на годината — от юли месец нататък, настъпват промени и ще се налага да прави уговорки или да се договаря за работа. Завършва годината с грижи и натоварване. Възможно е да има изпитание в здравословен план, свързано с болести на половата система, ДНК, репродуктивната система, паметта. Важно за годината е да не се съобразява с чужди прищевки, да не се опитва да планира нещата, защото ще му излязат криви сметките. Трябва да следва случващото се, без да прави планове. Най-добър и силен месец — май. Няма добри аспекти и предпоставки за женитба.

Гинекологични проблеми мъчат Лили Иванова

През 2018-а дългогодишните усилия на певицата завършват. Най-вероятно ще приключи отношения в личен или бизнес план. Възможно е да прекрати партньорства и договори. Годишният период й е материалистичен, подходящ за конкретни действия, внимание върху започнатото и свършеното. Годишната нумерологична карта е тройка, която ще подпомага по-лесно и бързо случващото се. Ще се намират шансове и разрешения на въпросите. Този период ще й донесе желание да търси мир и хармония със себе си и ще усили вътрешните сили и магнетизъм. Година, в която всичко ще се случва на място, от дома или за дома. Пътуванията и движението са ограничени. Най-слаби месеци: март, май, в които може да има спад в енергията и се препоръчва билкова терапия, най-позитивен — април. Тази година Лили има здравословни изпитания, свързани с паметта. Може да почне да забравя и да й е трудно да помни. Възможни са и гинекологични проблеми и интервенции.

Финансови приходи за Григор Димитров

Блестяща година! 2018 г. е предназначена за Григор да постигне задължително целите си. Годишната му нумерологична карта е с път на живота 5, което показва една много активна, социална година, в която нещата трябва да бъдат направени и постигнати. Геометричната фигура е стрелка към 3, с четири кармични комбинации от числа, което очертава годината му в четири направления. Много пътувания, социални дейности, дом и семейство, но най-важното от всичко е, че има много силен аспект за развитие и успех в работата, с постигане на желаното и мечтата. През цялата година Гришо ще знае какво прави и как да го направи. Най-силните му аспекти са в началото и средата на годината. Първите месеци от годината дават възможност за добър начален старт с отлични възможности за победа, чиято рамка очертава годината с комбинация 1-2-3 или специфика 6. Това за него ще е година за уреждане на дом, семейство, усилване на любовта и увеличаване на богатството (финансовите приходи). Идеална година, предназначена за развитие и оправяне на нещата. Започва я активно с натоварване, пълен напред и завършва с умора и натрупано напрежение. Най-добри шансове с двоен успех и възможност за развитие. Август и септември са най-слабите му месеци. Възможност за женитба — март, май, юли, декември.

Мария Игнатова удря на камък в любовта

Предстои период за оправяне на отношения и справяне с проблемите за Мария. Годината й ще е ориентирана материално, а самата тя ще се наложи да понася градивна критика. Ще бележи нов етап в живота, мислене, виждане и разсъждения по нов начин, търсене на забавления и опитване на нови начинания, които досега не е правила. Не й е година за брак или съвместно съжителство. По-скоро акцентът ще е върху емоциите, как се чувства и има ли взаимност във взаимоотношенията. Пасивна година, в която не всичко ще се случва с динамиката и бързината, с която й се иска. Юни месец е критичен за чувствата, емоциите и любовта. Ново сериозно запознанство с цел съвместно съжителство, не се очертава. В трудните моменти ще получи помощ от важни хора.

Любовно запознанство за Димитър Рачков

Година за другите! Бележи развитие, съдържа надежди и резултати за актьора. 2018 г. ще учи Рачков да приема помощ и съвет, да взима и за себе си, да общува по-добре и да оправя отношенията си с хората. Годината е предназначена, за да е в полза повече на другите, отколкото за него, и животът му през нея ще се определя от това, какво другите искат от него. Свободната му воля няма да има израз и ще му се наложи да се съобразява с предоставените му условия. В работата ще стартира обединено, нещо, за което е мечтал. В личен план ще му е трудно. Ще се наложи да приеме нещо, което го измъчва, защото няма накъде. Годината ще му е ефективна, с възможност за ново любовно запознанство през март, май и декември.

Галена намира нови хоризонти

Предстои активна и важна година за Галена, която ще й донесе нов етап в живота, възможност сама да определя възгледите си, както и това, което би искала да й се случи през следващите 9 години. Първата част от годината е предназначена за щастливо завръщане към себе си, нови начинания и проекти, намиране на нови хоризонти. Ако не се страхува да опитва и започне да прави нещата по начин, който досега никога не е правила, може да има големи успехи. Тази година за Галена е 1-ца, за това трябва да заложи разнообразие в плановете и целите си, за да може в следващите 9 години да ги реализира по най-добрия начин. В живота й навлизат важни хора, които ще изиграят решителна роля в кариерата. Годината й е добра за нова работа, нов човек, ново запознанство, случване на нещо важно. Предстоят промени в дома, покупка, продажба, ремонт. Развитие, взаимно вдъхновение, постижение и успех. Февруари и ноември са за дистанциране и поставяне на цели, март и декември ще са посветени на близките, семейството и задълженията към тях. Месец април й е за много работа и постигане на максимум, всичко ще се случва по много и наведнъж. През май има нов старт за годината, правене на нещата с нови хора и по нов начин, август ще е най-слаб и труден, а септември е добър. 2018 г. е добра и ще активира за Галена много желания, страсти, искания, преживявания, приключения, любов и пари.

Ани Салич тръгва по нов път

2018-а е година за започване на нов етап от живота на Ани. Годишната й нумерологична карта е с път на живота 1, което означава, че събитията ще я провокират да активира свободната си воля и сама да определи възгледите си, какво би искала да й се случва от тук нататък в рамките на девет години. Важна година, в която ще иска да си научи урока и да тръгне по нов път. Предопределението й е за нови начинания, намиране на собствени ценности и любов към себе си. Възможна е промяна в средата и навлизане на много нови хора, важни хора, които ще изиграят важна роля в живота й. Аспектите през годината се редуват — силни, слаби, активни, пасивни, но като цяло годината е добра. Най-силни месеци: март, декември с възможности за добра работа, пътувания, запознанства, нови предложения, любов, емоции, победа. Всичко се случва в система. Най-слаб месец — май.

Лесен успех за Румен Радев

За Румен Радев предстои силна и хубава година, предназначена за налагане и управление. Президентът ще има шанса да използва възможностите си сега и на момента, да има добър старт и лесен успех в държавните дела. Ще се наложи да навлезе в проблемите на държавата, като личният му нумерологичен аспект показва, че ще се справи с тях, като въведе ред, правила, закони, контрол, умереност и баланс. Изненадата за Радев ще бъде в това, че ще се наложи да изпълни двойно повече ангажименти от очакваното, всичко ще се обърква и оправя в последния момент. Личната му година е 8 и бележи паметен и исторически момент за него, държавата, рода и семейството. Държавният глава ще взема трайни и мъдри решения, които да подсигурят ежедневното съществуване на българина. Най-силните месеци за управление са март, май, декември, през които Радев ще има поле за действие, свързано с много пътувания и срещи. Всички останали месеци са позитивни, но много зависи как ще си изиграе картите, за да постигне максимум ефект.

Бойко Борисов с разцвет в международните отношения

Очаква го година с път на живота 3 — важна година, в която ще преживее разцвет в международните отношения, съвместни проекти и обединение на банки и големи компании. Борисов ще има възможност да работи в посока разцвет на фирмите, областта на образованието, наука, транспорт, екология, техника. Определено годината за него ще е важна, в която събитията ще го накарат да си вземе поука и да продължи по нов начин. Министър-председателят ще има възможност да обмисли самостоятелно добри решения, да е в синхрон със случващото се и събитията, ще успее да се напасне с приближените му, така, че всичко да става, макар и по-забавено, по добър и безболезнен начин. Най-силният му месец, в който може да свърши максимум неща, е април. Януари, февруари, март, май, юли, септември, октомври, ноември и декември са позитивни, но по-забавени в случването, а най-слабите и критични са януари и октомври. Основните неща, които ще вълнуват Бойко Борисов, както винаги, са обществото, семейството, битът и пътуванията.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бочко

    19 4 Отговор
    Тая цифроложка не знае ли, че докато Десито кецка Плевнята с пластмасовия, няма как да се получат деца...

    Коментиран от #13

  • 5 ха-ха-хаааа....

    15 5 Отговор
    Да му се роди стоножка,да не може да и купи маратонки.
  • 6 Кофе Бабоне

    8 0 Отговор
    Пълен Ш. А. Ш.!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Расулюлах

    8 4 Отговор
    Народа го вълнува само 1 кога ще се спомине тиквата
  • 10 Гост

    4 1 Отговор
    Ама Десито или Плевньо ще ражда?

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    3 2 Отговор
    Десислав и Росица щели да раждат ! Какъв Велик празник за народа !
  • 13 Чочко

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бочко":

    Бочко, и пузна!
  • 14 Плевню

    1 0 Отговор
    Аз мислим първо да нашляпам пак некой руснак и тогава да родим!