16 Март, 2018 11:14 3 195 0

Аиша Къри – тайната на успеха

  • аиша къри-
  • тайна-
  • успех-
  • готви-
  • кулинарно-
  • предване-
  • food network-
  • кухня-
  • семейство

Интервю с красивата водеща на популярно кулинарно предаване

Аиша Къри – тайната на успеха - 1
Снимка: Food Network

Тя е едва 28 годишна, но зад гърба си има завидна кариера на майка, любима и работещо момиче. Това е Аиша Къри, съпругата на звездата на NBA Стеф Къри.

Аиша има над 5.4 милиона последователи в Instagram, собствен блог, издаде кулинарна книга, която се превърна в бестселър, създаде собствен бранд, откри ресторант, започна бизнес с храна за вкъщи по определени рецепти- Homemade, има и своя марка кухненски прибори. Популярността й я прави и първото рекламно лице на CoverGirl, което не е свързано с модата и кино индустрията.

Тази шеметна кариера на Аиша я превърна и в една от звездите на кулинарния телевизионен канал Food Network. Нейното шоу “Домашната кухня на Аиша“ се радва на голям успех в САЩ. От този четвъртък започва излъчването му и на български език по Food Network.

Коя е Аиша Къри?

Зеленооката красавица има интересно потекло. За себе си казва:

„Родителите на майка ми са от Ямайка и Китай. Баща ми е наследник на полякиня и афроамериканец. Аз съм доста сложна комбинация. Прякорът ми в гимназията беше Обeдинените нации /United Nations/.Това ми харесваше. Трудно е да се определя каква съм, особено с моите зелени очи.“

Една от тайните за успеха на Аиша е домашният уют и любовта в семейството, които двамата със Стеф създават и изповядват като висша ценност. Маркус Томпсън, биограф на звездата на NBA, казва, че Стеф Къри едва ли щеше да е това, което е без Аиша. Той много я уважава за начина, по който тя успява да създаде уюта на дома и да го предпази от пороците и славата от това да бъдеш звездата Къри. Двамата се запознават в църква в Лос Анджелис, когато са едва на 15.

Аиша Къри – тайната на успеха
Снимка: Food Network

А в началото на февруари двойката официално обяви, че очаква третата си рожба.

Медийният интерес към Аиша е огромен. Тя е гост в най-популярните телевизионни предавания като „Добро утро,Америка“, материали за нея излизат на страниците на Food and Wine, Vogue, InStyle ,Time и Vanity Fair. Ето какво можем да научим за Аиша от отговорите й пред медиите:

Какво се промени в отношенията ви и начина на живот след като попаднахте в светлините на прожекторите?

Разбира се, че стана различен.Трябваше повече да балансираме и да съгласуваме графиците ни. Но всяко семейство полага усилия, за да поддържа брака си и да развива отношенията си. Най-важното е, че се справяме. Независимо колко сме уморени или колко задачи предстоят, намираме време да сме заедно – само ние двамата. Мисля, че това е тайната на добрите ни отношения.

Как изглежда една вечер в дома ви?

Вечер вкъщи означава игра с децата, приготвяне на вечерята, чаша вино и опит да гледаме някой филм. Последното почти никога не се получава. Исках да прозвучи по-интересно, но това ни харесва да правим.

Ти взривяваш социалните медии със снимките и статусите си. Много от феновете ти са мъже. Какъв съвет би им дала? Как да привлекат вниманието на жените?

Никога не съм направила нещо специално, за да привлека вниманието върху себе си. Дори когато видя снимките си в списание си мисля „Аз имам две деца, аз съм майка. Споделям моето разбиране за живота, но искам всеки да има свое.“

Ако трябва да дам съвет на мъжете, бих казала – говорете с вашата избранница колкото можете повече, бъдете честен, не играйте игри.

На въпрос на списание Glamour дали се е чувствала красива като дете, Аиша смело отгваря:

Бях много ниска, имах разстояние между зъбите и акне, с което дълго се борих. Но бях уверена и се чувствах добре. Истински красива се почувствах когато станах майка. Майчинството разхубавява.

Какво най-много обичаш да готвиш за Стеф и децата? И кои са любимите им ястия?

Радвам се, че въпросите са два, защото предпочитанията са различни. Аз обичам да готвя стек за семейството ми. Приготвям го сочен и няма да повярваш, но винаги ми се получава страхотен. Но Стивън харесва нещо по-просто - пиле с пармезан. Това му е любимото ястие още от колежа. Разбира се, никой не го приготвя така добре како мен. Затова ме харесва, нали? За голямата ми дъщеря Райли е вкусно всичко, което сме сготвили заедно. Като порасне това ще са най-ярките й спомени за нещата, които сме правили заедно.

Има ли някакви привилегии в това да си омъжена за Стеф? Като това да се запознаеш с Бионсе, например?

Да, наистина се запознах с Бионсе. Сега Стеф сигурно ще ми се ядоса, че го разказвам, но имам снимка с Бионсе и Jay Z . Видяхме се на Супер купата. Стеф не ми позволи да я постна.

Любимото място за ваканция: Южна Франция. Имахме невероятна ваканция.

Любимите аромати в кухнята: На пържен бекон. Обичам миризмата на бекон сутрин рано. Бих цитирала „Беконът е моето семейство“. И още един - когато задушавате чесън и лук, ароматът в кухнята е невероятен.

Какво никога не би опитала: Жаби.

Какво поръчваш за вкъщи и никога не го приготвяш сама: Тайландска кухня.

Любимият сладолед: Мока с бадеми.

Ястие, което е запазена марка: Пиле с подправки за уикендите. За празниците агнешки пържоли, гарнирани с миди в бекон.

Ако всичко това ви е заинтригувало, гледайте всеки четвъртък от 21 часа „Домашната кухня на Аиша“ по Food Network.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА