16 Март, 2018 14:49 3 842 14

Константин: Ще думна всеки, който застраши семейството ми

  • константин-
  • коцето-
  • певец-
  • фолк-
  • чалга-
  • като две капки вода-
  • биг брадър

Певецът също изрази подкрепата си към обвинения в убийство д-р Димитров

"Ще думна всеки, който застрашава живота на семейството ми!" Това заяви певецът Константин, пише в. "България днес".

Изпълнителят е категоричен, че застава твърдо в подкрепа на д-р Иван Димитров, който преди седмици, за да се защити, простреля криминално проявения Георги Джевизов - Жоро Плъха. Заради казуса хиляди граждани от различни градове излязоха на масови протести в подкрепа на обвинения медик.

"Много ясно, че ако ме нападнат, ще се защитя. Ако някой с оръжие стои в близост до децата ми и жена ми, няма да ми мигне окото. По-добре той, отколкото аз", категоричен е Коцето. "Има една приказка: "От затвор се излиза, от гроб - не". Това е мнението ми", заяви фолк звездата.

Коцето сподели, че от години в къщата си държи оръжия именно заради многобройните набези над дома му. "Влизаха в предишния ми дом, влизаха и в къщата, която сега обитавам. Няма какво да вземат, всички ценности са в банка", каза певецът.

Константин решава да се въоръжи, след като преди години го нападат цигани. "Не са ме били и не са опитвали да ме убият. Случката е отпреди години. Връщах се отнякъде, бях на пътя между Хасково и Димитровград и отстрани на шосето тези цигани биеха един възрастен мъж. Бях с шофьора си, отбихме колата, исках да помогна, тръгнах към тях, но те се засилиха към мен. Явно това, че съм по-известен, ме спаси, защото ме разпознаха и не ми налетяха, а се заговорихме", разкрива за шокиращия случай Коцето.

След нелепия инцидент бащата на певеца - Иван, който работи в системата на МВР, го съветва да предприеме мерки за своята сигурност и да се сдобие с огнестрелно оръжие. Тогава обаче Коцето бил много против този начин на защита и твърдо отказвал да си купи пистолет.

"Страхувах се от оръжия, но баща ми дълго ме убеждаваше да го направя и след като виждах какво се случва в страната - грабежи, обири, мисля, че не сбърках, като си извадих разрешително", разказа той. Певецът категорично отказва да каже колко и какво оръжие има. Но е категоричен, че е достатъчно, за да му свърши работа, ако, не дай Боже, се наложи.

Коцето увери, че всички притежавани от него оръжия са с нужното разрешително и е чист пред закона. "Всичко е законно, властите знаят за притежаваните от мен оръжия. Няма нищо нередно. Искам да съм подсигурен, но не искам да казвам какво притежавам", разказа още той.

Певецът преживява общо 7 обира. Той е с оръжията си по всяко време. Дори по време на сън Коцето го държи до главата си и е готов да посрещне всеки нагъл обирджия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Расулюлах":

    Коцето не е наркоман, като незнаеш не пиши глупости.

    Коментиран от #5

  • 3 ЛОВЕЦ

    5 5 Отговор
    А ПРАШЕЦА ЗАКОНЕН ЛИ Е БРЕЙ ГОЛЯМ ДУМКАЧ СЕ ИЗВЪДЕ БРЕ КОЛКО ХИМИЙКА ВЗЕМАШ ААА НАЛИ СИ МНОГО СИЛЕН БИЙ СЕ БРЕ
  • 4 112

    4 0 Отговор
    Да не го думнат някъде него с тези наркотици.
  • 5 Да ,ама не

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Гаджето му Райна тогава го издаде ,беше му нещо ядосана и го нарече наркоман,сигурно по добре знае от теб,щом тя спи с него ,а ти не.

    Коментиран от #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 КАДИРОВ

    6 0 Отговор
    БАТЕ КОЦЕ ЛЯТОТО ЩЕ ТЕ ВЗЕМА НА ЦАРЕВЕЦАТА ДА НЕ Я ЯДАТ ПРАСЕТАТА ИКГРАДАТ ЦИГАНИТЕ ЧЕ ДА СИ ДУМКАШ НА ВОЛЯ ААА ЗАБРАВИХ В ТВОЯТА ДИСКОТЕКА ЩЕ ИДВАМЕ С БРОНКИРАНИ ЖИЛЕТКИ КАТО ЗАДУМКАШ ДА НЕ НИ УТРЕПИШ БРЕ САМО ДА НЕ ЗАДУМКАШ С БРОНЕБОИНИ КУРШУМИ
  • 8 Лууд

    4 0 Отговор
    Язе викам преди това да думнем с Коцьо по една маленка!бутилка де!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Домев

    6 0 Отговор
    ИСКАЛ Е ДА КАЖЕ ЧЕ ЩЕ СЕ НАДУМКА ЯКО СЛЕД ТАКАВА СЛУЧКА ДА УСПОКОИ НЕРВИТЕ, ЩЕ СЕ НАДУМКАТ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО
  • 12 ха ха ха

    1 4 Отговор
    Коце е пич. Над нещата е и за т'ва му връзва. Преди десетина години беше на участие в дискотеката на един приятел в малко провинциално градче. Тогава пудреше яко. През 30 мин. посещаваше една стаичка. А може просто да се е разхождал. 😁 Но със сигурност поркаше злобно - една бутилка му дойде малко. Сега не знам как е, но е весело и добронамерено момче. Е, в Плаза яко се друсат, но като има търсене има и предлагане...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Да ,ама не":

    Коцето е тренирал бокс в спортното училище, после служи в спортна рота. Сега се занимава с фитнес, като отделя на ден един час за бокс.
    Райна ако беше много умна нямаше да изтърве мъж като него, сега друга да му се радва. Райна вероятно не е могла да различи хранителни добавки -нутришън, от дрога. За много джофри добавките на спортистите са наркотици.