Last news in Fakti

28 Януари, 2012 16:46 1 380 1

Зимни емоции за звездите на фолка

  • софия-
  • зимни емоции-
  • звезди-
  • фолк-
  • ски

Обилният снеговалеж за часове превърна България в бяла приказка, за някои красива, а за други недотам харесвана и желана. За любителите на зимните спортове обаче няма нищо по-хубаво от натрупалата снежна покривка, предлагаща отлични условия за ски-спорт. Не са малко изпълнителите на музикална компания “Пайнер”, които са почитатели на белите писти и ски спусканията, припомнят от телевизия "Планета".

Константин неведнъж е споделял, че не пропуска зима, в която да не се отдаде на любимото си  снежно хоби. Заедно със съпругата си Надя, която е запалена по сноуборда, отделят поне седмица за почивка и релакс в предпочитания от тях курорт Боровец. Вероятно и тази зима те ще намерят време за това свое изкушение, а не е изключено първи уроци в ските да направи и малката Марияна.

Друг запален скиор сред звездите на “Планета” ТВ е Тони Дачева, която вече се стяга за своята зимна ваканция в Пампорово. Курортът е особено любим на изпълнителката, дори преди време тя засне един от своите видеоклипове точно там. Може би Пампорово ще бъде следващата зимна дестинация за Траяна, която също често може да бъде забелязана край ски пистите. Певицата вече се наслади на прекрасните условия за ски в Боровец и Банско, но признава, че е в очакване на нови предизвикателства.

Освен с йога, Кали поддържа своя тонус и добра физическа форма благодарение на ски-спорта, който практикува всяка зима. Певицата обича да разнообразява родните планински курорти с тези в чужбина, а компания й прави нейният син Георги, който предпочита сноуборда. Тази година към звездата и своя по-голям брат се присъедини и малкият Марк, който взе първите си уроци по ски. Тримата атакуваха снежните писти в Банско още в първия ден на 2012 г., а съвсем скоро може отново да се отдадат на ски удоволствия.

Сред новаците по пистите този сезон със сигурност ще се нареди и Камелия, защото певицата вече е готова със своята зимна екипировка. В родните ни курорти през януари може да бъде забелязана и Гергана, която предпочита тези в Боровец и Мальовица. Въпреки претърпян преди години инцидент, певицата не се притеснява и смело се впуска в екстремните преживявания.

Феновете знаят, че любител на екстремното е и Магда, а сред любимите й зимни удоволствия се нареждат ските. През миналата година тя сподели удоволствието от това хоби и със зрителите на “Планета”, на които разкри възможностите за зимен спорт у нас. Сред безспорните майстори в слалома е Веселин Маринов, който е заклет скиор от 1984 г. и не пропуска сезон за снежна наслада.

Пухкавият бял сняг, затрупал София през последните дни изкуши Райна и я накара за кратко да забрави за учебници и изпити. Певицата не пропусна възможността да се разходи в близкия до дома си парк “Гео Милев” и да се наслади на зимната магия. Втори сезон Бони “изневерява” на любимите ски и често може да бъде открита да кара кънки заедно с дъщеря си Михаела.

Анелия също е решила тази зима да усъвършенства уменията си във фигурното пързаляне, но с усмивка приема неизбежното падане. Певицата се влюби в този красив спорт при едно от първите си гостувания в Лондон, но успя да сбъдне мечтата си година по-късно. Феновете знаят, че Глория и Тони Дачева са големи приятелки, но въпреки това Примата все още не може да се реши да се качи на ските. Затова пък нейната дъщеря Симона успя да я изкуши с  ледената пързалка и дори двете да снимат там част от дуетния си клип. Приказната гледка на падащи снежинки ни връща в детството и може би това кара Джена с удоволствие да наблюдава красивата картина. Какво е зима без пламтяща камина и чаша отлежало вино - верен на тази максима е и Милко Калайджиев.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошо

    1 0 Отговор
    Мойте зимни емоции и тази зима ще са седнал пред компютъра, ГОЛ, гледайки някой сайт с голи мадами и правейки обичайните упражнения, а дано да не се насиня, пу пу пу против уроки.