30 Март, 2018 12:17 9 005 9

Огромна промяна в живота на Геро, с която обира завистливи погледи

  • герасим георгиев-
  • геро-
  • актьор-
  • отслабване-
  • наднормено тегло-
  • голяна промяна-
  • промяна-
  • живота си-
  • завистливи погледи

Топченгето навива колегата си Любо Нейков да отслабне

Герасим Георгиев - Геро е тръгнал да вае фигура, и то толкова сериозно, че всеки по-лаком би му завидял на ентусиазма. Актьорът, когото познаваме като приятно закръглен, се е взел в ръце и иска да влиза в един размер по-малки дрехи.

В момента гледаме Геро в главната роля на топченге в новия хитов сериал на Нова телевизия „Полицаите от края на града”. Именно покрай снимките на филма, а и в съчетание с театралните ангажименти, Геро видял, че усилията да отслабне изглеждат дори лесно предизвикателство. Още повече, че влизайки от задача в задача, почти не му оставало време за закуска, обяда често го пропускал и хапвал чак във втората половина на деня, когато намери време, пише Блиц.

Пред близки приятели актьорът издал, че набляга най-много на водата, защото тя хем изчиствала от токсини организма, хем давала чувство за ситост.

Според специалисти — при водния режим е добре човек да изпива средно между 2 и 3 литра вода на ден, като количеството на приеманите от всеки организъм течности е различно за всеки, и зависи от моментното тегло (по предписание на диетолози — трябва да се пият течности, равни на теглото, разделено на 20).

В случая Геро трябва да изпива по 8 литра вода дневно. И вероятно това е идеалният вариант за него, при все, че диетите винаги са му били чужди.

Всъщност Геро невинаги е бил с наднормено тегло. В студентските си години във ВИТИЗ, например, той е бил дори твърде слаб. Тогава и за първи път се появява на телевизионен екран — като водещ на предаването „Монополи” по БНТ.

След ВИТИЗ роденият в Русе актьор преминава през доста труден период, в който се изявява предимно по сцените на провинциални театри. Случва се и ужасната катастрофа, която преобръща живота му.

Инцидентът става на прохода „Шипка”, към който Геро е пътувал за премиера в Габровския театър. Родителите му пътували в кола зад него. Изведнъж колата му поднесла на хлъзгавия път, защото преди това било валяло, и се удря челно в камион. За щастие той по чудо останал невредим.

„Реално нищо ми нямаше, но от стрес метаболизмът ми се обърна, нещо стана. Не е причината, че много обичам да ям”, споделя актьорът.

Оттогава той води свирепа битка с килограмите, но както изглежда, е на път да я спечели убедително! Килограмите му сякаш започват да се топят като сняг, забелязват негови приятели. И не само това — Геро вече убеждава и колегата си Любо Нейков да стори същото, защото той със сигурност има поне два пъти по-голяма нужда да свали излишните натрупани килограми. Миналото лято дори, Любо Нейков започнал да се храни разделно и с доста по-малки порции от обикновено. И резултатът тогава бил — минус 10 килограма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    19 2 Отговор
    10 килограма по-малко за Нейков, това е като да ти направят 5 долара отстъпка за ново ферари.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Читател":

    Много яко сравнение. Кефи ме
  • 3 vasik atanasova

    6 7 Отговор
    ще отслабни ама умствено

    Коментиран от #5

  • 4 Нико

    3 1 Отговор
    И на мене ми хареса сравнението?
  • 5 А дано

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "vasik atanasova":

    Да се надяваме че няма да постраса, колкото теб!

    Коментиран от #7

  • 6 Амтон 1

    1 0 Отговор
    Аз отслабнах от 23.01 до сега 12 кг . ! От 112 кг .!
    Трудно е от сега на сетне ! Много трудно !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 незнайко

    1 0 Отговор
    Защо преди 1989 година нямаше такова масово надебеляване ? Може би тогава хората са недояждали !? ИСТИНАТА Е ЕДНА, ГМО ХРАНИТЕ !!! На първо място е и соята като пълнеж в много храни . Пшеницата и тя е изродена . ВСИЧКО ДОЙДЕ ОТ САЩ !!! Нали виждаме какви мастодонти има там.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.