Last news in Fakti

9 Април, 2018 20:46 15 103 39

Златка Райкова се нахвърли на момиче: Боклук, знаеш ли коя съм аз!

  • златка райкова-
  • скандал-
  • мутреса-
  • мутра

Въпреки че сега вече е по-кротка, в миналото русата Златка е била доста буйна

Златка Райкова обира овациите в шоуто за имитации „Като две капки вода” с артистичния си талант, но мнозина все още помнят скандалните ѝ изцепки от близкото минало. Сега блондинката разказва, че се е променила напълно и се срамува от поведението си в онези времена, което сама определя като „непристойно”, пише "Уикенд".

„Започнах да работя върху недостатъците си и това даде резултат. Научих се на смирение! Напълно различен човек съм и дори не си спомням за най-ужасяващите епизоди от миналото си”, обяснява блондинката.

Доскоро обаче Златка не беше нито смирена, нито скромна. Преди 6 години тя завъртя романс с наркобоса Камен Балбузанов – Куката и именно той я превърна в същинска мутреса. След откровенията ѝ за тоталната промяна, която претърпяла, хора с добра памет побързаха да припомнят безсрамните ѝ постъпки.

Навремето Райкова се славела като голяма скандалджийка и спретвала невиждани разпри навсякъде, където се появявала, разказват очевидци.

Изцепките на бившата плейметка стигнаха дотам, че се сби с Азис в морска дискотека, а в изданията дълго се говореше за грозната сцена. До разправията се стигнало, защото изпълнителят нарекъл Златка „селянка”, а тя в отговор му зашлевила шамар. Когато обаче се намесила охраната на мафиота Куката, станало същинско меле. Златка се нахвърлила на певеца и започнала да скубе кичурите на перуката му. След този инцидент, изпълнителят завинаги се отказа да се облича като жена по време на участията си. Говори се, че Азис бил страшно огорчен и се зарекъл да прати Райкова в затвора, но после размислил и се отказал да я съди. Той не може да преглътне обидата и отказва да повярва в превъплъщението на Златка в добро момиче.

С това обаче историите на буйната блондинка не свършват. Преди време неизвестно момиче се оплака пред медиите, че Златка я унизила публично по особено грозен начин, принуждавайки я буквално да оближе токчетата на обувките ѝ. Сцената се разиграла в елитно столично заведение, а „вината” на жертвата според самозабравилата се плеймейтка била, че я погледнала „странно”. Тогава гардовете на Камен Куката съборили девойката на земята, а Райкова опряла крака си в лицето ѝ с крясъци: „Ти знаеш ли коя съм аз, ма, боклук такъв?!”

След това Райкова принудила потърпевшата да почисти прашните ѝ обувки с езика си, за да я унижи максимално. Момичето се разплакало, но това изобщо не спряло вулгарната блондинка. Тя дори изритала в лицето жертвата си. За да не бъде пребита от бой, жената изпълнила покорно нареждането и наистина облизала подметките на Райкова.

Дни по-късно момичето направило опит за самоубийство, нагълтвайки се с хапчета. Нейната съквартирантка я намира в безпомощно състояние и веднага вика „Бърза помощ”. Младата жена е спасена буквално на косъм, но се възстановява доста трудно. Майка ѝ решава да подаде жалба в полицията, но малко по-късно се отказват, след като хора на Камен Куката я заплашват, че ще пребият цялото семейство.

„Всички помним какви ги вършеше Златка, беше наистина отвратителна! Така че да не прави на сериозна семейна жена и да не се опитва да си гради биография на добър човек. Позорно е, че хората са с толкова къса памет и Нова телевизия участва в реабилитирането и препирането на имиджа на една нагла мутреса. Всеки има право на втори шанс, но надали Златка се е променила чак толкова много – просто сега й отърва да се прави на мила и добра, осъзнава, че този имидж се котира повече!”, коментират стари познайници на блондинката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охи

    14 60 Отговор
    Аз бих с кеф и лизал токчетата
  • 2 Брат ми

    118 3 Отговор
    Развалена стока,цяла България знае какъв боклук е въпросната ...

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    28 26 Отговор

    До коментар #2 от "Брат ми":

    Боклук боклук, ама бих я излопчил. Даже не веднъж.
  • 5 ДДД

    46 0 Отговор
    ХА сега да видим коя си ти?
    (фраза от филма щурец в ухото)
    и каква точно деиност извършваш?
  • 6 Я па тая мърла

    91 1 Отговор
    И коя си ти ма! Една смачкана бита мутренска ковра, нищо друго! Пачаври като тебе с лопата да ги ринеш. Евтина, лесна и безинтересна!
  • 7 Гост

    63 3 Отговор
    Боклук
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хмм

    47 0 Отговор
    Научила се на смирение...А откога е последната сценка, а!?
  • 10 Всичко се връща

    66 2 Отговор
    Рано или късно, ще си сърба попарата. Господ забавя, но не забравя. Няма ненаказано зло. А тая мискинка явно отнася як пердах от мутрите, затова е така агресивна. Избива безброй комплекси за малоценност.
  • 11 Позната

    78 2 Отговор
    И коя е Златка? Евтина парцалка от Пазарджик! Много бързо забрави как я разтягаха из града. Няма човек, който да не я минал в Пазарджик и околието, докато стане Златка Райкова. Да дойде мен да ме пита дали знам коя е!? Такива парцалеси където до вчера ми се подмятаха със цигани и затворници за евтини подаръчета и жълти стотинки да не ми се прави на голяма ВИП персона. Колкото и пластични операций да си направи, с колкото и мутри да се забърква и колкото и да се снима по тв все си остава същия евтин парцал изпълзял от нищото.. Златка ТАКСИТО. Кой ли не се е качвал и слизал.. Пълна със зарази
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Живко Тодоров

    58 0 Отговор
    К.рвите в България наистина станаха много агресивни, и то благодарение на яките момчета, наречени мутри, просто едните пасват на другите, най-вече по мозъчен багаж. А и заобикалящата ни среда предразполага към агресия повече от всякога - дрога, алкохол, бързи коли, липса на задръжки и възпитание.

    Коментиран от #38

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 sensi

    35 0 Отговор
    има песен пистолет ми дай.. Боже прибери си вересийте..житейски принцип :пред 9 мм всички са равни ... няма златка няма матка няма мутра няма свако няма мако ..
  • 16 Gemini

    40 0 Отговор
    Безплатна изпълнителка на пълни програми, ето коя и каква е!..
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Позната

    53 2 Отговор

    До коментар #14 от "Хъво":

    И то с кой? С цигани и затворници! Жалка картинка. Лично го познавам тоя миндил, където все висеше в Техно при Марко за някое и друго левче и после стана от голямото добро утро у се самозабрави.Сифилистичен помяр. А и не знам защо телевизията и сайтовете ни набиват непрекъснато такива миндили в очите?. Коя била Златка Райкова, Коя била Николета Лозанова, Моника Валериева и т.н.? Жалки, нещастни момиченца стигнали до полижението си вмомента благодарение на минатите легла по пътя. Ами давайте поне на ред, пишете и говорете за всички приститутки по магистрали, по барове, по клубове, че то и въпросните персони споменати са тръгнали от там

    Коментиран от #24

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бесен Язовец

    33 0 Отговор
    Е къв е тоя смешен палячо Куката еди сельо де знае къде да се издърви що не ми падне някъде да му направим Z образен носа и на цялата му смешна свита. А тая смешница ако я мерна някъде ще я шутя така звучно че ше се чуе чак в Бургас
  • 21 Гост

    30 1 Отговор
    Колко малки бели човечета е погълнала, ако ги повърне наведнъж ще залее Люлин.
  • 22 Вън от чадъра

    20 0 Отговор
    Златка е поредната ШМАТКА!!!
  • 23 Хъво

    23 0 Отговор
    Тази се е......е за жълти стотинки сега коя била мърша коя
  • 24 Гост

    16 0 Отговор

    До коментар #18 от "Позната":

    Ееее, те пишат за най успелите селянки.и какво, такъв пример дават ли кво ли,не знам. Само като и мидя селската мутра на снимката и ми се повдига.
  • 25 напалм дет

    18 0 Отговор
    Няма ли съд в тая изпърдяна територия? Един ден трябва да изчистим всички боклуци от Бантустана, явно без кръв нищо няма да се получи.
    Щом някаква мастия и кука вилнеят и правят, каквото си искат, смятайте, дали това е държва или не и дали има смисъл въобще да се живее в Кенефистан.
  • 26 БОКО

    15 0 Отговор
    Голям боклук!
  • 27 Иде ми

    12 0 Отговор
    Да я хвана за проскубаната тиква и да помета пода с нея!
  • 28 Тъпи Коментари

    1 16 Отговор
    Какво само злобеете като такова поведение се толелирам в цялата ни държава, повечето деца нямат никакъв контрол и затова пропадат, вие те себе си, в гледайте се във вашето семейство и тогава съдете и обиждайте хората!

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ежко бежко

    6 0 Отговор
    и коя си ти,я напомни?!
  • 31 Фактите

    14 1 Отговор
    Психологията на нейната демонстративна агресия е лесно обяснима - малтретирана и обиждана в детството, отхвърляна от връстниците си и прочее. Такъв е профила на повечето престъпници и затворници. Потисканото чувство за малоценност избива в желанието да се "докажат и да блеснат". Затова и такива като нея винаги го правят зад нечии "широк гръб". Всъщност, от психологическа гледна точка, това е доказан тип душевна наркотична зависимост.

    Коментиран от #32

  • 32 А другото?

    10 0 Отговор

    До коментар #31 от "Фактите":

    А психологията на нейната демонстративна проституция с какво е обяснима!?? Потискан разврат, водещ до зависимост!??
  • 33 Ввв

    10 0 Отговор
    Факти.БГ,не занимавайте хората с парцали,моля ви
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 анонимен

    3 11 Отговор
    г-жо Райкова считам, че не Ви отива на социалния статут да се принизявате към данъкоплатци, които Ви завиждат и търсят начин да се издигнат в данъчната йерархия :)
  • 36 vasik atanasova

    8 0 Отговор
    НИСКО НАБИТО В Г.ЗА РАЗВИТО
    С ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Доктор

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Живко Тодоров":

    Виновни са медиите,които се концентрират върху живота на най-ниското ниво отрепки на обществото .а има толкова много стойностни хора в страната и в чужбина
  • 39 Lol

    2 0 Отговор
    Няма ниско ниво, това е нивото в държавата ни, 98% от хората са продажници, крадци, наркомани, цигани и кви ли не, заради ниският стандарт и морал