Last news in Fakti

9 Април, 2018 15:32 2 637 6

Деси Слава: Няма да се върна скоро на сцената

  • деси слава-
  • певица-
  • сцена-
  • изяви-
  • участия

Певицата се е фокусирала върху грижите за малкия си син

Деси Слава се е отдала изцяло на грижите за новородения си син Борис и няма никакво намерение да бърза със завръщането си на сцената. Фолк певицата е щастлива, че може да се наслади на майчинството си, тъй като с големия ѝ син Майки не ѝ се отдала тази възможност, пише HotArena.

„Наистина искам да бъда майка! Да изпитам това чувство колкото може по-дълго, защото с Майки не се получи така. След като си дойдохме от САЩ, той беше едва на 3 месеца и много бързо машината ме завъртя. Дори не усетих, че съм родила, лиших детето си от ценни мигове, прекарани с мен”, сподели наскоро гласовитата звезда.

Деси Слава не изпадна в подробности, вероятно защото не би искала да се връща към този труден за нея период. Навремето тя се завърна в България с все още малкия си син Майки, след грандиозен скандал с баща му, който от години живее в страната на неограничените възможности. След раздялата им Деси Слава трябвало да се справя съвсем сама. Затова веднага щом се завърнала в България, певицата светкавично се завърнала на музикалната сцена, за да може да осигури финансово сина си.

Дълго време Деси Слава била в доста обтегнати отношения с бившия си съпруг, но и това вече е в миналото. Към днешна дата отношенията помежду им не са прекрасни, но все пак е доволна за връзката, която той е съумял да изгради със сина си Майки.

„Смятам да се върна по някоя време, но няма да е скоро. Много бързо минава това време, а не може да се върне”, каза Деси Слава и допълни, че е щастлива за възможността да се посвети на майчинството си. За грижите за малкия Борис много ѝ помага както баща му Благой Найденов, така и синът й Майки.

„Искам малко да си го погледам, малко да му се порадвам и разбира се, да вляза в една форма, приятна, която и за мен да бъде задоволителна, за да изляза със самочувствие на сцената”, сподели хитовата изпълнителка. Тя подчерта още, че таткото Благой е много отдаден баща и се справя прекрасно: „Щастливка съм в това отношение”.

Деси Слава не бърза да планира завръщането си, но все пак сподели, че се надява да е през есента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ......

    9 1 Отговор
    Още по-добре...
  • 2 Кольо Балтията

    6 4 Отговор
    Голем праз че Десата нямала да пей...........то пък едно пеене.
  • 3 ежко бежко

    4 1 Отговор
    добре го казахте,чета и смях пада!
  • 4 Злобна лелка

    4 1 Отговор
    Ах, недей... И ко ши прайм ся?
  • 5 Иво

    3 0 Отговор
    УЖАС!!! И сега кво ше прайм без Деспата?
  • 6 124

    1 0 Отговор
    Ама това си е непреодилима мъка за родната насрална сцена. Как ще го преживеят горките нейни фенове изобщо не ми се мисли. Мъка, мъка , мъка.