Last news in Fakti

11 Април, 2018 11:52 4 482 3

Божиновица показа сочни форми (СНИМКИ)

  • валери божинов-
  • биляна дол-
  • сърбия-
  • секси-
  • бюст-
  • дупе

Валери Божинов направи еротична фотосесия на гаджето си Биляна Дол

Валери Божинов засне предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол,пише в. "България днес".

Нападателят на хърватския „Риека“ започна да се изявява вкъщи и като еротичен фотограф. Фотосесията двойката е направила в спалнята си. На кадрите 42-годишната сръбкиня изглежда повече от впечатляващо за възрастта си и не крие почти нищо от тялото си. Биляна показва перфектно дупе и сочен бюст. Брюнетката обожава да демонстрира сексапил и редовно публикува разголени фотоси за последователите си в Инстаграм и Фейсбук.

Дол и Божинов са заедно от 2 години и по всичко личи, че са щастливи. Сръбкинята се грижи изключително добре за Валери и дори играе ролята на негов мениджър при търсенето на нови отбори. Тя не е с него заради парите, тъй като е от богато семейство и е свикнала да живее в лукс.

Освен това Биляна получава и солидна издръжка от бившия си мъж – германският футболен треньор Томас Дол. Като тегли чертата, дори е по-богата от Божинов. Макар че недоброжелателите прогнозират, че няма да се задържат заедно, те показаха, че са създадени един за друг. Двамата обичат да споделят свободното си време един с друг и често кръстосват пътищата, организирайки си екскурзии до различни точки в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечоооу

    8 0 Отговор
    божиновица ,коя поред!?
  • 2 Лази по нервите

    10 1 Отговор
    Този има много тъпо изражение, почва да отвращава нещо, сякаш си търси шамара

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.