Last news in Fakti

13 Април, 2018 15:36 3 246 2

Мъжът на Кардашиян хванат на калъп с две (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • кардашиян-
  • клои кардашиян-
  • изневяра-
  • тристан томпсън-
  • ким кардашиян

Двойна изневяра подлуди риалити феновете по света

В Холивуд избухна горещ скандал, който тресе лайфстайл средите. Причината за него е публична изневяра. Гаджето на бременната Клои Кардашиян бе хванат от папараци да се целува с млада жена и да влиза в хотелска стая с нея.

Изневерите на баскетболистът от НБА Тристън Томпсън бяха запечатани на видео, като едно от тях е от преди няколко месеца, а другото от преди два дни. На видеото от октомври 2017 ясно се вижда как той се целува с младо момиче, а на заснетите кадри от преди два дни как отново се целува, но с различна жена, с която по-късно влиза в хотел.

Според таблоидите името на жената е Стефани. Скандалът се разрази не само заради изневерите, но и заради самата Клои, която е бременна от него в деветия месец. Хиляди фенове на реалити звездата изразиха подкрепата си към Кардашиян и осъдиха изневярата на Томпсън.

Според видни холивудски репортери Кардашиян ще роди до дни, а светът ѝ вече се е преобърнал след този скандал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мичмана

    19 1 Отговор
    Каква невероятна футболна драма!
  • 2 село

    3 0 Отговор
    не че ни интересува, ама тая в средата през цялото време се опитва да "каже" нещо на камерата и нарочно го насочва към циците си!
    да не се окаже, че е номер от момата, след като се е сдобила с бебе, да направи и няколко милиона о футболисчето.