Last news in Fakti

13 Април, 2018 15:21 70 087 60

Жесток удар за Гала! Търсят ѝ заместник или...

  • гала-
  • водеща-
  • пенсиониране-
  • на кафе-
  • рейтинг-
  • зрителски интерес-
  • свалят от ефир-
  • нова телевизия

Говори се, че водещата е аут от нейното собствено предаване "На кафе"

Жесток удар за Гала! Търсят ѝ заместник или... - 1

Водещата на женското предаване „На кафе” - Гала съвсем скоро може да слезе от екран и да се посвети изцяло на мъжа си Стефан. Блондинката има гарантирана работа за още няколко месеца до края на 2018, когато изтича договорът ѝ с телевизията, пише вестник „Уикенд”.

Дали той ще бъде продължен обаче, зависи изцяло от това как ще се представи предаването през следващите два месеца.

Макар отдавна да се говори за пенсионирането на Гала, досега то бе просто фикция, но сега изглежда съвсем реално и близо. След повече от 15 години в ефира на Нова телевизия, блондинката изглежда се е изчерпала и започва да губи позиции пред зрителите и ръководството на медията. Именно шефовете на телевизията решили, че този сезон вероятно ще е последния й като титулярен водещ, а за нейния стол вече се търси заместник.

Жесток удар за Гала! Търсят ѝ заместник или...

Оттеглянето на Гала от екран е планирано от ръководството на медията от поне 3 години, но до сега винаги се отлагало. От телевизията отдавна искали да заложат на млади и разпознаваеми лица, за да раздвижат малко рейтингите. Освен това огромната заплата на Гала, в размер на 17 000 лева месечно, била твърде висока, дори за частния канал. От Нова смятали, че водещ на подобно предаване не бива да взима повече от 7-8 хиляди лева месечно.

Основният мотив за гласената рокада обаче се оказал спадащият рейтинг на „На кафе”.

Дълги години Нова бе абсолютен лидер в часовия пояс между 9:30 и 12:00 часа, но конкурентният тандем Сашо Кадиев — Деси Стоянова започна да печели значително по-добър зрителски интерес от предаването на Гала. Дори опита на продуцентите да събудят интрига с появата на съпруга на водещата - Стефан, не успяха да променят този факт.

Жесток удар за Гала! Търсят ѝ заместник или...

От телевизията са готови да предложат на Гала да остане на работа като главен редактор в „На кафе” и да има своя рубрика, която обаче, няма да надвишава 30 минути.

„Ситуацията с Гала е малко деликатна, тъй като тя е едно от знаковите лица на телевизията и не може да я изгоним с лека ръка. Факт е обаче, че „На кафе” с всеки изминал ден намалява зрителската си аудитория. Даже и коментарната рубрика, свързана с „ВИП Брадър”, която беше най-гледаната, вече не е интересна за зрителите и има критично нисък рейтинг”, признават от началството на Нова тв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕДИ КОЙ СИ

    163 13 Отговор
    АЙДЕ ДЕ КАКА......КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ...

    И 17.ООО ЛВ.МЕСЕЧНО....????

    ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ...

    АМА..НЕ Е ЛУД КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА...........

    Коментиран от #20

  • 2 Debil

    105 6 Отговор
    А дано а дано ...

    Коментиран от #58

  • 3 прави са за

    122 9 Отговор
    рейтингите и аз спрях да я гледам!Чувам от познати с идването на мъжът и нещата трагедия - инфантилно лигавене ала градският слави тр.
  • 4 файнали

    109 17 Отговор
    оф най накрая
  • 5 Гост

    117 10 Отговор
    Скучно предаване
  • 6 БАЦЕТО

    107 11 Отговор
    Отдавна трябваше да си ходи
  • 7 Любо

    61 9 Отговор
    Как се определя какъв е рейтинга , къде го пише ? Вижда ли се някъде ? Някой знае ли ? В реално време ли става ?

    Коментиран от #33

  • 8 гурко

    92 12 Отговор
    хаха за два-три часа 17000 тия лудили са , всеки друг би се навил за 1500-2000 лева , това де не ти е да копаш градината

    Коментиран от #32

  • 9 Водещ

    104 9 Отговор
    Мале .. за 17К на месец, кака ти Галка трябва да може да свири многоо добре..

    Коментиран от #25

  • 10 мечо

    52 11 Отговор
    5 см са достатъчни за ашладисване на дръвчета ?
  • 11 Петко

    28 83 Отговор
    Хайде пустиняците и идиотите да злобеят и псуват още и още.ВЗИМА СИ ПАРИТЕ ЖЕНАТА И НЕ Я ИНТЕРЕСУВА КАКВО ГОВОРЯТ СЕЛЯНДУРИТЕ.
  • 12 Къртев

    30 9 Отговор
    Еми? К'вот, такова! Аз, ще трябва да почна работа, че няма да има, какво да правя
  • 13 РОМ

    52 4 Отговор
    Нищо вечно няма.
  • 14 Тошо

    124 4 Отговор
    Неадекватния Стефан иззе функциите на Гала и това я довърши. Свалете му слушалките и му гледайте сеира. А простотиите на Биг Брадър да гледаме сутрин беше най - отвратителното.А и гостите й са или чалгари , плеймейтки, обратни , сбъркани и т. н. Не остана нищо за нормални и интелигентни. хора!
  • 15 Хейтър

    145 19 Отговор
    Гала е нарцистична дърта чанта.Лачена ама много влачена.Отвращава ме.Държи се все едно в открила извора на вечната младост.Вечно кани разни кифли за съвместно омазване с мармалад.Изобщо всички разговори се въртят около изграждане на перфектна визия,психопатски очистителни техники,бебчета(но не за бабчета),оргазми,тузарски пътувания и т.н.Имам чувството,че се намирам на сбирка от плиткоумни идиотки,през чиято призма на пречупване се вижда само живота на хората с неограничени финансови възможности.Смехът на тази жена ме вбесява,защото звучи като магарица.От доста време щом предаването започне сменям канала.Нова телевизия имат добри предавания,но "На кафе"трябва да изчезне или поне изцяло да смени насоката - нова водеща или екип (както в btv),оригинални и актуални теми и гости,които да заслужават внимание.

    Коментиран от #39

  • 16 Катър

    64 11 Отговор
    Плевенските м.ъстии една след друга увяхват....

    Коментиран от #24, #27

  • 17 Кореняк софиянец

    42 11 Отговор
    Плевенска се.......ка
  • 18 Диана

    70 6 Отговор
    По името ти личи, че ти точно си от най-отдалеченото село което съществува в БГ... Айде сега с джендърите Гала и Стефчо под мишка и ВЪН! Край, спират й кранчето, няма да лапа и да се възползва на чужд гръб с процедури, които даже и Мелания Тръмп не би си позволила, нахалната използвачка изчерпана, народа няма какво да яде, тя само по спа, филъри, пилинги, пластични хирурзи, къде ли не и после се чудят някои, защо на тия години изглежда кажи-речи добре, еми ето защо е добре, не е за друго... Ще я видим като си отиде само след 2 г. как ще изглежда като се спуздри и сбабичоса... ааа то нейната наглост край няма... ВЪН!!!
  • 19 vasik atanasova

    63 17 Отговор
    ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е МАХНАТ
    АМА Е ПРАВИЛА СЕКС С ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК
    СЕГА ДА СИ ХОДИ ПРИ ДЖЕНДЖЪРА

    Коментиран от #55

  • 20 Иван

    44 16 Отговор

    До коментар #1 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    Най- сетне,но да не докарат някоя кифла като банова- плевневлиевата само!

    Коментиран от #42

  • 21 Това са луди пари.Хората извиват гръб по

    56 3 Отговор
    8 часа за дребни стотинки . Срамота

    Коментиран от #26

  • 22 ИВАН

    48 1 Отговор
    Хаха, ами много ясно, че няма да направят предаване за обикновения труженик, за селските хора, за проблемите на ограбваните от работодателите си роби, за астрономическите печалби на бизнесмени - граничещи с кражба ... биг брадъри, кафета, сървайвъри, кох шефове, чревоугодници, автомобилни шоута, смени жената, бригада нов дом :) .... гледайте ги :) ... и чаааак до обедните новини :)
  • 23 Краси

    61 5 Отговор
    Да я махат тая и тоя нейния отвратителен мъж.Тая кифла можеше да изкара още ама тоя дървен философ я довърши.И съм забелязал:много се подмазва на Кремена,и с парцалите дето я облича тая фльорца я прави тотално смешна
  • 24 дъге

    18 46 Отговор

    До коментар #16 от "Катър":

    Защо с такава злоба към красивите жени бе комплексар такъв,какво против имаш към Плевенчанки,ти или си грозна жена,или дебел пъпчив чеки...жия.
  • 25 Зорлем

    16 5 Отговор

    До коментар #9 от "Водещ":

    И мусака, и мусака!
  • 26 Минувач

    47 8 Отговор

    До коментар #21 от "Това са луди пари.Хората извиват гръб по":

    Не е срамно, че получава висока заплата. Срамното е, че ние получаваме мизерни пари и не правим нищо по въпроса.
  • 27 Хей

    18 50 Отговор

    До коментар #16 от "Катър":

    Хей!!!!Много злоба бе хораааааа!!!???А някой пита ли се цената каква е за тази заплата?Гала може и да ни е поомръзнала малко,но е истински боец и професионалист!Достойно и с постоянство тя си беше на мястото.
  • 28 СПОКОЙНО

    48 8 Отговор
    Това Мъжленце ще й измъкне всичките пари, дето ги е събрала! Той затова е с нея.
  • 29 Вервайте ми

    52 3 Отговор
    Набутаха й Стефчо, за да я орезили и да я свалят от екрана.
  • 30 м (точка)

    25 15 Отговор
    Двамата със Стефан не им се получава, а и Гала се изчерпа! Бих искала да видя Стефан като самостоятелен водещ! Остроумен е, има чувство за хумор - ще ми е интересно! Но в тандем са ми кошмарни и двамата!
  • 31 Софиянка

    39 2 Отговор
    Ако и Стефан е със заплата като на Гала, то е ясно че е много. Ама и тя алчна всичко по две. Да беше помислила.
  • 32 Morgoth

    11 35 Отговор

    До коментар #8 от "гурко":

    Ами не е да копаш в градината и затова плащат много. Тези 2-3 часа искат подготовка, тя освен водеща най-вероятно отговаря и за организацията на всичко около предаването. Трябва да си осигури гости, които да са интересни, да следи какво се случва, кой я гледа и какво би му било интересно. За 2-3 часа предаване тя сигурно работи много повече от 8 часа. Не и гледам предаването, но ако е всеки ден това си е убийствен труд, въпреки че не напряга много мускулатурата като копаенето в градината. Слави Трифонов не един път е казвал, че едва ли не живее в студиото, Гала най-вероятно прави същото.
  • 33 Morgoth

    15 3 Отговор

    До коментар #7 от "Любо":

    Кабеларките могат да ти кажат всеки един момент колко хора гледат дадена телевизия. Предполагам споделянето на такива данни е част от договора с телевизиите. Всяко предаване се следи за да се знае какво е интересно и как да си моделират програмите.
  • 34 Айва

    47 2 Отговор
    Нова има най-много просташки предавания,като съдебен спор,всякакъв вид брадъри.
  • 35 AUDI

    48 5 Отговор
    Много просташко предаване...чуват се постоянно по 2-3 гласа едновременно!!!??? Пълно със застаряващи...НО НИЩО НЕ БИЕ ПО ПРОСТОТИЯ БИГ БРАДЪР
  • 36 Злобен

    38 2 Отговор
    Нова и БТВ непрекъснато лъжат коя тв. има по - голям рейтинг. ..Реално някои предавания и по двете тв. са напъно изчерпани .А колкото до фалшивата Гала На кафе е една СЛАДНИКАВА ЛЕПКАВА И БЛУТКАВА ЛИМОНАДА .Как не са го махнали още е цяло чудо . А като дйде и мъжа и вече е върха на идеотията .Нали ?
  • 37 впечатлен

    44 3 Отговор
    А стига бе, 17 000 лева за една тъпотия! Че тя с тези пари може да издържа мъжа до нея, дъщеря си даже след като се ожени, майка си, че даже и брат си в Щатите! Че то заплатата на премиера в сравнение с галината е направо смешна! Ха ха ха! Стефан и той се присламчи, остават майка й, дъщеря й, дано да я пенсионират преди да е дошла цялата рода!
  • 38 Гошко

    21 22 Отговор
    Не знам какво толкова не харесвате на Гала,но да гледаш недодялания нарцис Кадиев си е жив мазохизъм.Това са хора ,които трябва да паднат от ефир.А Деси Стоянова е голям пич.
  • 39 Ко-Хейтър

    38 3 Отговор

    До коментар #15 от "Хейтър":

    Не си хейтър,обективен си.Такива са нещата при Галя,и то отдавна.В началото и средата шоуто беше свежо ,но сега е ужасно досадно!То само приятелите и я гледат,вече.
  • 40 Завиждайте..ще си останете боклуци:D

    12 49 Отговор
    Страхотно предаване! Гала е най-добрият водещ :)! Пожелавам и дълги години в "На Кафе". Изглежда на 30 ...умна, красива, успешна, винаги усмихната. Гала ти си и винаги ще останеш N1 :))). А относно злите хейтърски гаднярчета духайте си супата сутрин,явно кафе не пиете!
  • 41 хаха

    7 39 Отговор
    нямам думи. каква злоба ги тресе някои олигофрени!!! Гала велика си!
  • 42 123

    28 4 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    или другата напориста кифла Зейнеб
  • 43 Който и да е...

    32 3 Отговор
    Скучна лигла..
  • 44 Неутрален

    5 15 Отговор
    Нейните пари не да много-много са малко....Нещо не сте много в час
  • 45 Фея

    23 7 Отговор
    Толкова много глупави предавания има по всички частни телевизии.Време е някой да се вземе в ръце и да рестартира предаванията.Гала трябваше много отдавна да я няма в телевизията.Да не изреждам и др. такива ,като Фермата ,Бик брадър,Смени жената.Толкова хубави български филми имаме.Вземат луди пари за недомислени сценарии.
  • 46 рибата се вмирисва....

    24 6 Отговор
    И сега като свалят Гала любимите 80% на вожда, какво ще гледат !? Ми ако вземат да им пуснат нещо умно, ще спадне процента и вожда, как ще спечели другите избори !?
    Тя Гала и да си тръгне, ако Халваджяните останат все тая...просто, ще гледате някой клонинг на Гала и предаването й !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Райна Атанасова

    2 15 Отговор
    Хора, т.е. сбърках ! Вие само визуално приличате на хора а вътре душичката ви е осквернена, мръсна, вуняща и злокобна ! ЖАЛКО ! Тази злоба, тази завист ви е обсебила и не знаете какво пишете, какво говорите. Запомнете, че от всяко дърво свирка не става ! Ето затова ще работите за нищо пари, ще ядете боклуците, ще пиете химикалите и ще изчезнете, защото не сте достойни да сте жители на тази земя !

    Коментиран от #50

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Елена

    12 0 Отговор
    Наистина се усеща някаква промяна у Гала. И тя започна с появата на онази дебелана дето и партнираше за някакви светски клюки. Онова дребно русо кюфте Жужи ли как я наричаха. От тогава Гала тръгна много назад. Започна да засича събеседниците си да спори с тях и най-дразнещото, че започна едно много яко делене от нейна страна като да се има за някаква богоизбрана, а всички които не са депУтати, бизнесмени или медийни личности някакви долни същества или плюмки. Това се забелязва всеки път когато пусна предаването и честно вече засека ли предаването го обръщам. Може да не иска да пусне кокала, ама явно наистина има нужда от почивка.
  • 52 🐔Ко-ко-ко-ко,,🐔🐓🐔🐓🐔

    7 4 Отговор
    Колко кокошки сутрин пият кафе в кокошарника на женския пазар при Гала??? Е има и две ,🐓🐓
  • 53 Стефи

    4 11 Отговор
    От къде толкова злоба в този български народ. Гала е една прекрасна успяла жена. Радвайте се на такива жени и се чуете от тях. Нека всеки погледне своя живот. И ако може нека се радва на чуждия. Както правиш едно нещо така правиш всичко. Не предавайте лошотията си на другите. Нека просто станем по - добри
  • 54 стефчо

    16 0 Отговор
    Дразни защото ни втълпява чрез разни мутренски проститутки че е съвсем нормално и обикновено да се ходи по Тайланд и Малдиви на почивки и в МИлано на съботен пазар за чанти "гучи". Нормалния обикновен Българин като гледа тези разпоретини и се чуди на кой свят се намира и как да си плати парното и храната на децата.Такива неща подтискат,унизяват и депресират хората,от това идва и омразата към тези "персони"
  • 55 И аз да кажа

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "vasik atanasova":

    Ти конкретно какво разбираш под джендър? По принцип "genre" значи "род" и "вид" ама като ви го спуснаха в опорките, като го затъркаляхте...
  • 56 И аз да кажа

    11 1 Отговор
    Всяко нещо се износва, а с такава интензивност- всеки ден, цяла сутрин и на сакълдисаните домакини им омръзна. Гала е пример за това, че стъпала не се прескачат. С нейната образованост и оригиналност и пет години в национален ефир са й много. Но като получиш нещо незаслужено, почваш да се вземаш на сериозно, да се мислиш за специален и целунат от Бога . Има си качества - добра визия, самодисциплина, амбициозност, но й липсва класа и характер. Отдавна не я гледам.
  • 57 Лети

    4 1 Отговор
    Каквато и да е съдбата на това или онова предаване или ТВ водещ, необяснима и по- скоро жалка е тази първосигналност и простащина в коментарите ...Добре, всеки с мнението си , туй е нормално, но защо толкова злобно и грозно, ЗАЩО ?! Може би, защото е удобно анонимничко и айде да поплюем колективно ...И на мен не ми е любимо предаване, ама мога да живея добре без тази злоба и омраза .
  • 58 Ми да

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Debil":

    Никой няма да забележи липсата им и на локомджиите край нея също
  • 59 Българин

    6 0 Отговор
    Телевизиите толерират такива програми за затъпяване, оскотяване и опростачване на хората в България. Собствениците им получават големи пари затова от соросоидите, джендърите, човекомразците и други идиотоидни ... Така ще е докато не ги изритаме отвсякъде, където се появят такива паразити
  • 60 Ейнджи

    0 1 Отговор
    Много си е готина Гала. Всички коментари срещу нея са доста злонамерени и преувеличени. Това, което тя прави е къртовски труд , въпреки това изглежда доста свежа!