Last news in Fakti

16 Април, 2018 11:36 6 800 10

Миглена Ангелова заплетена в грозна схема на подла измама

  • миглена ангелова-
  • водеща-
  • реклами-
  • продукти-
  • отслабване-
  • злоупотреба-
  • измама-
  • подла

Недобросъвестни търговци злоупотребяват с името и лицето на водещата

Миглена Ангелова отново привлече внимание към себе си, но този тъп, без да е направила абсолютно нищо. Името на водещата стана едно от най-коментираните през последните две седмици. Мрежата буквално прелива с предложения за продукти за отслабване, които тв водещата уж лично и грижливо препоръчва. Но като много други родни практики и тази се оказа обвита в тотална измама, пише таблоида "Шоу".

Няколко интернет сайта упорито лансират думи, които тв водещата уж е казала, за да продават продуктите си. Но Ангелова никога не е изричала тези думи и не е чувала за тези продукти.

Да не говорим, че не би и ползвала, нищо, че се продават от „нейно име”, коментира вестникът.

Наглостта на създателите на тези "рекламни кампании" не спира само с кражбата на името на Ангелова. Във въпросните рекламни статии се злоупотребява и с лицето ѝ, защото към текста има много снимки на тв водещата — както от периода,когато работеше в ТВ7, така и от по-ранните предавания, които водеше в ефира на bTV и Нова тв.

В едно от заглавията на измамната статия се казва, че това е „Неизмислената история за загуби на тегло на Миглена Ангелова с 15 кг”, а в текста отдолу, пълен с всевъзможни детайли, е публикувано въображаемо интервю с журналистката, в което тя „споделя” през какви перипетии в хранителните си режими е преминала, за да се радва на стройната си фигура. „Говори” за изгаряне на калории, мазнини и сантиметри от талията…

И щеше да е забавно, ако на тези лъжи не се бяха вързали нищо неподозиращи, наивни българи.

Оказа се, че много хора са се подлъгали по статиите. Десетки хора упорито подпитват приятели и познати какъв е този вълшебен чай, с който Миглена Ангелова е успяла да стопи толкова излишни килограми от фигурата си.

„Бях впечатлена и поисках да си го поръчам, защото мислех, че това е чаят, с който отслабва Миглена, но разбрах, че това е измама. Потресена съм!”, казва една от жените, подвели се по лъжливия текст в интернет.

Самата Миглена Ангелова пък само ефектно се усмихва на порочната практика, може би защото това не само че не е първият път, в който злоупотребяват с името й, а и защото едва ли ще е последният.

Истинската тайна на стройната ѝ фигура се крие в системни и упорити тренировки в домашни условия. И при участието си във „ВИП брадър” миналата година видяхме колко завидно постоянна е Мадам „Искрено и лично” в правенето на аеробика и йога. Нещо повече — Миглена Ангелова не посещава фитнес зала, нито разчита на фитнес инструктор, чиито съвети да следва, за да се радва на безупречен външен вид. От години е изградила собствена система, която задължително включва много ходене пеша, което в нейния случай, покрай десетките работни срещи през деня, изглежда като детска игра — качествено и неусетно. А резултатите са повече от видими!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бичето

    21 4 Отговор
    Най въртяната мастия за рекордите на гинес

    Коментиран от #8

  • 2 мечоооу

    4 8 Отговор
    красота!
  • 3 ПЕЕВ

    15 1 Отговор
    АЙДЕ СЕГА ЩЕ СЕ ОМЪЖИ ЗА 16 ПЪТ.
  • 4 Гост

    13 1 Отговор
    Тая бабка е с голям километраж :)
  • 5 Ерген

    15 3 Отговор
    Защо ни занимават с тази дърта разпоретина?

    Коментиран от #6

  • 6 гларус

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ерген":

    Дърта дърта ама татуирана дърта. Маркова дърта слуша чалга сигурно
  • 7 коко

    5 1 Отговор
    Дърта Парантия,която няма Начесване!!!
  • 8 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бичето":

    Пак ли тая госпожа!Не се намери мъж за тая,да си седне на задника!
  • 9 Гост

    2 1 Отговор
    Как така винаги става това реклами!!!! реклами и винаги нищо не е видяно на време ..........
    Това не е ли подсъдимо!!!!
  • 10 Гост

    0 3 Отговор
    Колко хора изчетоха за този шейк vita energi?????