Last news in Fakti

17 Април, 2018 17:46 22 490 21

Помните ли скандалното лесбийско дуо „Тату“? Днес не бихте ги познали (СНИМКИ)

  • русия-
  • група-
  • тату-
  • певици-
  • t.a.t.u.-
  • юлия волкова-
  • лена катина-
  • солови кариери-
  • юля и лена

Юля и Лена се преобразяват от скандални тинейджърки в майки за пример

Помните ли скандалното лесбийско дуо „Тату“? Днес не бихте ги познали (СНИМКИ) - 1

Помните ли двете чаровни девойки, които скандализираха обществото с горещи целувки на сцената? Да, става дума за Юля и Лена от руското дуо „Тату“. Нарочените за лесбийки момичета бяха истинска сензация, а песните им „Я сошла с ума“ и „Нас не догонят“ се превърнаха е абсолютни хитове, изстрелвайки младите девойки на върха.

Помните ли скандалното лесбийско дуо „Тату“? Днес не бихте ги познали (СНИМКИ)

Днес няма и следа от щурото и скандално поведение, с което бяха известни двете рускини. Вместо това, сега те са две елегантни дами, прилежни майки, амбициозни и уверени жени, които работят усилено, за да завоюват нови успехи като солови изпълнителки.

Помните ли скандалното лесбийско дуо „Тату“? Днес не бихте ги познали (СНИМКИ)

Групата t.A.T.u. беше създадена през 1999 г. от Иван Шаповалов и композитора Александър Войтински, след провеждането на кастинг. По онова време и двете са 15-годишни ученички и техните създатели много лесно успяват да им изградят имидж на лесбийска двойка за пред публиката.

Помните ли скандалното лесбийско дуо „Тату“? Днес не бихте ги познали (СНИМКИ)

Името, което е избрано за дуото е t.A.T.u., съкращение на израза "Та любит Ту " („Едната обича другата“), което още повече затвърждава репутацията им на любовници.

Помните ли скандалното лесбийско дуо „Тату“? Днес не бихте ги познали (СНИМКИ)

През 2003 г. обаче, певиците официално признават, че нямат връзка и всичко е фалш, преструвка - имидж, поддържан за маркетингови цели.

Помните ли скандалното лесбийско дуо „Тату“? Днес не бихте ги познали (СНИМКИ)

През 2004 г. дуото се разделя с тогавашния си мениджър Иван Шаповалов със скандал заради разрушения имидж на групата. Момичетата не са доволни, че той не обръща внимание на музиката, а се фокусира върху създаването на скандали около групата.

Отново през 2004 г. Юлия забременява с първото си дете. Скоро след раждането обаче, тя се разделя с бащата. През 2007 г. се ражда и второ й дете от тогавашния й съпруг – бизнесмена Парвиз Ясинов.

След този брак в Обединените арабски емирство тя приема исляма и в не едно интервю разказва, че винаги са я очаровали и привличали джамиите и забулените жени.

През 2010 г. тя отново е сама, след като се разделя със съпруга си. След това започва бурна връзка с мъж, който има проблеми със закона.

Люблю вас всех очень!!!!❤️❤️❤️

A post shared by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on Oct 25, 2014 at 1:40pm PDT

През 2011 г. Волкова и Катина публикуват съобщение за пресата в своя официален уебсайт, в което оповестяват, че разделят. Причината за това са конфликти между момичетата, които искат да преследват солови кариери.

През 2013 г. Лена се омъжи за дългогодишния си приятел — словенския музикант Саша Кузманович. Те правят две брачни церемонии - първата е в Словения, откъдето е младоженецът, а втората е в Москва, изпипана в типичен руски стил.

На 14 ноември 2014 година Лена издава своя първи самостоятелен албум, а година по-късно ражда син. Сега певицата живее в Лос Анджелис със съпруга си.

Who asked for the selfie? 😉 Кто просил сэлфи? 😉

A post shared by Lena Katina (@lenakatina) on Jul 7, 2016 at 9:07am PDT

Групата се съгласява да се събере за 22-те Зимни олимпийски игри, които се проведоха в Сочи. На церемонията по откриването двете направиха своята последна съвместна изява, изпявайки своя хит „Not Gonna Get Us“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо АДИ

    42 38 Отговор
    Много важно две курволетки !! Страшна новина
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Красо Зелето

    21 3 Отговор
    Всичко е интереси, нищо ново.
  • 5 Бесен Язовец

    29 19 Отговор
    Има ли тук някоя руска подлога да ни обясни - Защо рускинята е предпочела да живее в ЛА пред Москва или Петербург ?

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    18 10 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    Защото може, за разлика от теб!

    Коментиран от #9, #17

  • 8 ооооо

    9 13 Отговор
    Нас не догонять, а?
    ах, как искате да ви хванат даже, руски коври.
  • 9 Manuel Kalinski

    12 7 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Тя може и в Мацква ама не иска и да чуе

    Коментиран от #13

  • 10 Ало

    17 9 Отговор
    И те избяга ли от Русия а всяка комуниска кратуна с Български паспорт се гордее с Русия но хваща терминал 2 за ЕС дават ви хляб тези който с години ги плюете всеки ден в този сайт и всяка статия вие сте Фурнаджийски лопати не се гордеете с Българската Родина а с Руската затова никой не би обича щото сте .........
  • 11 vasik atanasova

    15 4 Отговор
    те никога не са биле лезбийки
    просто го играеха така
    за да има скандал и да се продават
  • 12 нико

    4 7 Отговор
    Всички се плючт тука ,а не са се запитвали че Българич като държава си остана пак на опашката . По време на комунизма си бяхме една от бедните комунистически държави и по сегашно време пак сме една от последните държави по БВП в ЕСъюз,дажв и по зле. Така че кой да заминава и кой да хвалите си зависи от нас като народ до голяма степен как ще се движим като нация занапред. Както виждате света се развива и ние някак си трябва да използваме тази инерция и дори да отскочим за да просъюествуваме като нация. Който хвали капитализма/смешната демокрация греши и който хвали изминалия комунизъм също греши,така че за едни този модели работят за други не.
  • 13 гост

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Manuel Kalinski":

    Е да де, ама човека дето питаше и в Москва не може....седи си на село, било то и Голямото село и злобее.

    Коментиран от #18

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Скорпион29

    2 6 Отговор
    Руски джендърки, но руските джендърки са по-богуогодни от еврогейските джендърки, да се знае!
  • 16 Аз Варна

    6 3 Отговор
    Хайде сега ги изкарайте първи красавици-едната ръждива,като кокоше разтройство,другата грозовато недоразумение.За талант не говорим-направиха два скимтящи кавъра и пет гавъра и туй то.
  • 17 Бесен Язовец

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Виж как сам си призна, че си руска подлога, иначе си прав, който може всеки бяга от рашката !
  • 18 Бесен Язовец

    1 5 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Точно ти си злобарчето, ( село-мело, не може да си позволи) а аз само попитах ! Наистина си живея на село, само дето не е голямо и с ченгел да ме дърпаш, не мож ме накара да живея у градо !

    Коментиран от #19

  • 19 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Бесен Язовец":

    Хахаха ... И Кой ти вярва и те бъсне за слива? Всичко си личи от постовете ти: И злобата и възможностите, и манталитета, и интелекта ти.
    (без значение от кой чужд, краден никнейм пишеш).

    Със хора от село не ми е проблем да водя ползотворен разговор. Със селяндури избягвам!

    П.с.
    Стой си на село. Явно са ти свикнали. На друго място и в друго село капацитет като теб най-много да си изяде боя.
  • 20 мамо аз съм пилот

    0 0 Отговор
    Тату са поредното доказателство че не трябва да вярвате на това което ви сервира шоубизнеса и медиите като цяло, абе дефакто на нищо не трябва да вярвате. Беше скандално и модно едно време да си хомосексуалист и това продаваше, чудо голямо. Когато блеснаха тези звездички бях осми или девети клас, песните им бяха добри за времето си и сега си ги пускам от време навреме и това е. Не е голяма новина тази статия. Аз все още помня Азис, когато дебютира- даваха го по "Оникс" тв, пееше с инстинското си име и носеше костюм- сако, риза и панталон, това скандално ли е?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.